16. kolo
04.12.2010 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers 3:0

Wolverhampton hladce podlehl Blackburnu a po šestnácti kolech klesl na samotné dno Premier League. Rovers soupeři nastříleli tři branky a minimálně do neděle zůstane osmý.

Přitom měli Wolves doslova raketový start do zápasu a Rovers v prvních minutách nevěděli, kam dřív skočit. Už ve druhé minutě se dostal do vápna Matt Jarvis a vypálil, přímo do Robinsona. Ještě blíže byli hosté gólu tři minuty nato, kdy Stephen Ward překonal Robinsona, ale míč zastavila tyč. Iniciativu okamžitě převzal Zubar a technickou střelou rovněž domácího brankáře překonal, ale ani jemu nebylo přáno, když se míč odrazil od břevna do tyče a ven z branky.

Po půlhodině pak mohli Wanderers jen smutně sledovat, jak Blackburn v jedné z prvních šancí udeřil. Přetažený Pedersenův rohový kop před bránu vrátil Nelsen a Dunn hlavičkou poslal domácí do vedení. Dva obránci Wolves sice míč vykopli, ale ten už stejně překročil čáru. Hosté mohli okamžitě srovnat, ale Robinson byl proti a nepříjemnou střelu Milijase lapil.

Blackburn si pak ještě do poločasu pojistil vedení. Salgado nakopl na vlastní půlce míč na Robertse, kterého nedokázal zneškodnit obránce, načež Roberts posunul míč na nabíhajícího Emertona a ten nemilosrdně propálil Hennesseyho. O třech bodech pro domácí v 55. minutě definitivně rozhodl Ryan Nelsen, který poslal do sítě Pedersenův pas.

Další góly už v Ewood Parku nepadaly, nicméně šancí tu několik bylo. Proti Elokobimu musel další skvělý zákrok vytáhnout Robinson, stejně jako o pár minut později proti Huntově pokusu. A bývalý anglický reprezentant byl připraven i ve třetí minutě nastavení, kdy se šikovně uvolnil Hunt, chtěl přehodit Robinsona, ale ten ještě stihl míč vytěsnit z brány. Na druhé straně rychle odpovídal Pedersen, ale trefil Hennesseyho, takže zápas skončil 3:0.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Mircu5

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0 0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele