28. kolo
23.02.2010 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester United - West Ham United 3:0

Jednoznačný průběh mělo utkání mezi Manchesterem United a West Hamem. Rudí ďáblové drželi režii celého utkání pod kontrolou, do kabin šli s vedením 1:0. V druhé půli přidali ještě dva góly a suverénně zvítězili 3:0. Dvěma přesnými trefami se blýskl Rooney, třetí branku přidal po dvou minutách na hřišti střídající Owen.

První dvě příležitosti ke skórování si vytvořil domácí Gibson, jeho dalekonosné střely ale pochytal gólman Green. Skóre se měnilo až ve 38. minutě po fantastické fotbalové akci, na jejímž konci byl Rooney. Valencia po spolupráci s Berbatovem poslal přesný centr do pokutového území, do kterého se opřel Rooney a tvrdou hlavičkou nedal gólmanovi hostů žádnou šanci.

Kladiváři působili v první půli zakřiknutým dojmem a žádnou branku ohrožující příležitost si nevytvořili. A tak to zase byli domácí, kteří podruhé rozvlnili sít. A opět u toho byl Rooney, kterého nechala obrana West Hamu zcela osamoceného na zadní tyči. A pro útočníka Red Devils nebylo žádným problémem hlavou dopravit do odkryté branky přesný centr z dílny Berbatova - 2:0.

Definitivní podobu výsledku dal Michael Owen, který v 78. minutě střídal a o 120 vteřin později se radoval z třetí branky Manchesteru.

Scholes poslal míč mezi obránci West Hamu Owenovi, který tváří v tvář Greenovi poslal balón chladnokrevně k levé tyči. Manchester byl po celou dobu lepším týmem a vysoká výhra 3:0 je tak zcela zasloužená.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už nemůžeme zaváhat.Mám mezi kladivářema kámoše ale to jde ted stranou 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

WHUplichtu udela.... a dkyz s epodivam na los, tak dle me Mn.U. neuze ziskat tiul kord dkyz se koukne na rozpis a Kanonyri pudem pred vas.

Nadcházející soupeři Manchesteru United: West Ham (d), Wolves (v), Fulham (d), Liverpool (d), Bolton (v), Chelsea (d), Blackburn (v), Manchester City (v), Tottenham (d), Sunderland (v), Stoke City (d).

Nadcházející soupeři Arsenalu: Stoke City (v), Burnley (d), Hull (v), West Ham (d), Birmingham (v), Wolves (d), Tottenham (v), Wigan (v), Manchester City (d), Blackburn (v), Fulham (d).

ADIOS TITULE.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasný, akorát že liverpool a chelsea mají doma, a pochybuju že arsenal dá totenham a citizens, každopádně uvidíme na konci sezóny já myslim že na titul šance pořád je, a arsenal před united nepude ani náhodou

Reagovat
vanGomm

Tady tipnu 1,ale za cca 1,15 to je o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

poločas /konec 1/1 za 1,53 a jede to

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar borci! Bude se na to dát někde podívat ? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

jo pude, atdhe.net, nebo fromsport.com

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

vph

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná výhra MU... snad...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United vyhraje

Reagovat
mithro

foster

Reagovat
smazaný uživatel

to je paráda Rooney se rozjel ve velkym stylu

Reagovat
mithro

berba, valencia, scholes, rooney ..ale ten foster sa dufam zas na dlhsi cas do branky nepozrie :)

Reagovat
ManUnited

Gól nedostal ne ?? Je potřeba aby se rozchytal....

Reagovat
Devil

Radej Tomasz

Reagovat
smazaný uživatel

júpí deme na titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele