25. kolo
06.02.2010 16:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - West Ham United 2:1

Burnley zabralo ve správnou chvíli, porazilo West Ham a poslalo Hammers do sestupové zóny. Pro Clarets to bylo první vítězství října. Vítězný gól vstřelil v 55. minutě Fox, který navázal na první branku Nugenta. Na konci již za West Ham pouze snižoval Ilan.

Domácí zahájili utkání akcí Daniela Foxe, který u pokutového území spatřil Davida Nugenta, poslal mu míč, Nugent se zbavil Matthewa Upsona a přehodil Roberta Greena. Fabio Capello, sedící na tribuně, se asi nestačil divit, co že to za chybu adept na místo v anglické reprezentaci vymyslel.

Do přestávky se již diváci fotbalem příliš kochat nemohli. Ze zimy je probudil až deset minut po změně stran Daniel Fox, jenž pomstil faulovaného Mearse a z trestného kopu parádní ranou překonal Greena. Velkým problémem West Hamu byla doposud střelecká potence, kterou se snažil manažer Gianfranco Zola vylepšit několika lednovými přestupy. Do týmu přivedl zkušené útočníky Benniho McCarthy, Mida a Brazilce Ilana, ale ani jeden z nich se dlouho nemohl prosadit.

Až devět minut před koncem ukázal své schopnosti Ilan a po Midově přihrávce snížil na 2:1. Kladiváři poté měli smůlu, Stanislavův trestňák nejprve zastavila tyč a ani Midova střela na brankovou konstrukci nevyzrála. Na víc se již West Ham nezmohl a klesl do sestupové zóny.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
Virtuos

Keď už s Bunley WHU neuspeje tak to potom by nemali ostať v PL, ale spadnúť. I keď domáci dosť posílily no uvidíme tipujem 1:1. Alebo WHU by mohol vyhrať o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiváři si pdvezou všechny body 1:2 to je jasná zpráva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele