16. kolo
06.12.2008 13:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Fulham FC - Manchester City 1:1

Ve velmi vyrovnaném utkání šli nejdříve do vedení hosté, ale domácí stihli ještě v první půli vyrovnat. Ve druhém poločase už diváci na Craven Cottage branku neviděli.

Oba týmy začaly zápas ve velkém tempu, což rozhodně vyhovovalo fanouškům. První šanci měl Shaun Wright-Phillips, ale jeho střela minula branku Fulhamu. První gól na sebe však nenechal dlouho čekat.

V 6. minutě odcentroval Zabaleta, nejvýše vyskočil Benjani a hlavou otevřel skóre - 0:1. O pár minut později měl opět dobrou střelecku možnost Wright-Phillips, ale jeho pokus zblokovali domácí obránci. Fulham byl první brankou velmi šokován a do útočných akcí se jeho hráči dostávali jen velmi sporadicky. Po dvaceti minutách hry už se přeci jen domácí probrali, první dva vážnější pokusy Dempseyho a Zamory však byly neúspěšné. Ve 27. minutě se domácí dočkali vyrovnání. Zamora přihrál Bullardovi, který trochu překvapivě vystřelil z obtížné pozice a překonal Harta v brance hostí. Ve 38. minutě se branku Harta pokusil ohrozit Dempsey, ale mezi tři tyče svůj pokus bohužel pro domácí neumístil. Před přestávkou mohl ještě po rohovém kopu Wrighta-Phillipse skórovat Ben Haim, ale jeho hlavička jen těsně minula branku domácích. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Do druhého dějství vstoupili aktivněji domácí fotbalisté, dva střelecké pokusy v rozmezí minuty měl Zamora. V 64. minutě vyslal další nebezpečnou střelu na Joa Harta Jimmy Bullard, ale anglický reprezentant si s tímto pokusem bez problémů poradil. V 77. minutě přišel na hřiště za Benjaniho Ched Evans a hned se ukázal v dobrém světle, když dvě minuty nato přihrával do dobré střelecké pozice Zabaletovi, ten však branku minul. Do konce zápasu už se nic podstatného nestalo a tak si oba týmy připisují bod za remízu 1:1.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

manchester city vyhraje !!!!!! robinho 2:0

Reagovat
Devil

Doufam,ze Fulham udola aspon bod!

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

verim fulhamu, série se prodlouží na 5 neprohranych utkani, tip 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

na fulhamu se nám celkem daří, je tam ještě klasickej fobalovej stánek, myslím si, že je na čase venku opět vyhrát, ale jednoduché to rozhodně nebude. fulham má dobrou obranu, tipuji tak 1:2, 1:3 pro nás! tv nova sport 1:40 p.m.

Reagovat
smazaný uživatel

plichta! ten manchester city ma sice robinho ale celej tym nic moc nehraje smirte se s tim

Reagovat
smazaný uživatel

Každý zápas je jiný ale....Fulham doma ještě neprohrál,remizoval s 2 Liverpoolem venku,je na tom bodově líp.......i když se to podle toho nedá soudit,má dle mě větší šanci.Tip:2:1 COYW

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers jedeeem! ! ! Moc gólů se asi z naší strany čekat nedá, ale 1:0 bude stačit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele