38. kolo
11.05.2008 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 0:2

Liverpool i v posledním utkáni sezóny slaví výhru. Po gólech Voronina a Torrse si vezou plný bodový zisk z White Hart Lane, hřiště Tottenhamu.

Liverpoolu ani Tottenhamu v podstatě o nic nešlo a hlavně proto se nemusely hnát za vítězstvím. Prvních deset minut utkání tuto skutečnost jenom potvrzovalo. S postupem času se sice oba týmy trochu rozehrály, ovšem žádnou pastvu pro oči diváci neviděli, ba naopak. Nepřesně přihrávky, nepovedené centry, přesně to bohužel dominovalo prvnímu poločasu.

Až v 25. minutě došlo k vážnějšímu ohrožení brány. Po rohovém kopu hlavičkoval Berbatov a míč proletěl jen těsně okolo Reinovy tyčky. Před přestávkou se na druhé straně po zákroku Carraghera dožadoval penalty Keane, ale nebyl vyslyšen. Gólman Černý si během prvního poločasu téměř nesáhl na míč, podobně jako jeho protějšek Reina.

Ke druhému poločasu vzhlíželi diváci s nadějí, že se konečně něco změní a oni uvidí záživnějších čtyřicet pět minut. Nakonec se tak stalo, dokonce padly dvě branky, ty však většinu fanoušků na stadiónu moc nepotěšily. V 55. minutě pálil nepřesně levačkou Robbie Keane, o deset minut později byli Kohouti brance ještě blíž, pomalá přihrávka se dostala až k Malbranquemu, ten ale nastřelil pouze boční síť.

V 69. minutě se Liverpool radoval poprvé. Torres poslal centr do pokutového území, nejrychleji zareagoval ukrajinský útočník Voronin a překonal gólmana Radka Černého. Blízko vyrovnání byl za malou chvíli Berbatov, skvělým zákrokem jej však vychytal Reina. Reds své vedení v 73. minutě zásluhou Torrese zvýšili na 2:0 a udrželi jej až do konce.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tottenham se bude chtit umistit v 1.desitce naopak liverpoolu o nic nejde...tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu již opravdu o nic nejde, ale určitě by se chtěl se sezónou rozloučit vítězstvím. Tottenham může být v této sezóně zklamán, ale i spokojen, jelikož vyhrát Carling Cup je pro tento ambiciózní klub úspěchem. Velmi neuspokojivým faktem pro Spurs je to, že se čekalo mnohme lepší umístění v Premier League, kde se zatím svěřenci Ramose nachází na 11. místě, což zdaleka uspokojivé není. Tento zápas nakonec na White Hart Lane skončí vítězstvím Liverpoolu. Můj tip tedy je 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

totenham bude doma bodovat...tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1-1 za lfc torres a budem spokojný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele