27. kolo
23.02.2008 18:15 CET
1 : 5
(0:2)

Reportáž

Manchester opět nadělil Magpies debakl

Rudí ďáblové se po nepovedeném derby s Manchesterem City opět zvedli a díky remíze Arsenalu stáhli ztrátu na první místo na pouhé tři body. Z Newcastlu si vezou jednoznačnou výhru 5:1.

Po vzájemném úvodním oťukávání zaútočil nepříjemně v 14. minutě Manchester United. Nepovedený odkop Newcastlu United zachytil Carlos Tévez, jenž ihned poslal míč na Rooneyho, z jeho následné přihrávky ale mířil záložník Nani pouze do gólmana Givena, který jeho pozemní pokus vyrazil. Po souboji s Patricem Evrou zůstal na zemi ležet Michael Owen, který se dožadoval penalty, rozhodčí jej nevyslyšel a nechal pokračovat ve hře.

Hned z protiútoku padl úvodní gól střetnutí. Po centru Ronalda pálil přesně z voleje Wayne Rooney, pro něhož to byl teprve sedmý letošní gól. Magpies se sice snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale do skutečně stoprocentní příležitosti se už v první půli nedostali. Naopak hosté nejprve zahrozili pozemní střelou z úhlu, kterou vyslal Cristiano Ronaldo a zanedlouho také hlavičkou Téveze. Ta letěla nad Givenovu bránu.

Těsně před přestávkou poslal přihrávku za obranu středopolař Carrick, míče se ujal Ronaldo a bez větších problémů propálil také irského gólmana ve službách Newcastlu.

První přesnou střelu vyslal Newcastle na Van der Saara v 52. minutě, ale nizozemský brankář pokus Duffa skvěle vykryl. Do dvougólového vedení v tabulce střelců se Cristiano Ronaldo dostal o pět minut později. Manchester dlouhou dobu kontroval hru, Straky k ničemu nepouštěl a hlídal si své jasné vedení.

Domácí se přeci jen prosadili. Po rohovém kopu Milnera hlavou skóroval Faye. Třígólové vedení na stranu Manchesteru vrátil Wayne Rooney, jenž ukázkovou střelou z hranice pokutového území propálil vše, co mu stálo v cestě. Gólový účet zápasu uzavřel v první minutě nastavení Luis Saha.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Newcastle 0 : 3 Manchaster Utd. Goly : Tevez, Rooney 2

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester musí šlapat do konce sezóny ještě líp než švýcarské hodinky,Jsme nejlepší,i tak mladí hráči jako jsou Cristiano,Carlos,Anderson,nebo Nani umějí hrát pod tlakem,tady by to neměl být problém,sice to nebude už 6:0 ale 4 bychom mohli dát Rooney,Rooney,Tevéz a Cristiano Glory glory MAN UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

New.se nyni nachazi v obrovdke krizi a ta nemohoucnost by mohla jeste o 1.z.vydrzet.

Jiny ukazatel skore po 90.m.nez vyhra hostu nepripada v uvahu.

Tip: 0-2.

Reagovat
Devil

Doufam ze toto bude posledni zapas co Newcastle prohraje ! Zacina to smrdet sestupem ! Manchester musi vyloupit St. James Park ale z teto vyhry na ukor meho druheho nejoblibenejsiho klubu ( Newcastlu ) mit moc radost nebudu ! Manchester titul !!!! a Newcastle budicek !!!!!

Reagovat
Devil

jeste tip.- 0:2

Reagovat
irik

tipuju 1:5 2x Rooney 2x Ronaldo a 1x VAN DER sar

Reagovat
smazaný uživatel

Tipovat po tápase, to je uměbí

Reagovat
smazaný uživatel

N'Zogbia bol obranca ?

Reagovat
Devil

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle budou chtět opravdu ne letošní ročník zapomenout. Ještě, že něco uhráli na podzim, na jaře už jen ztrácí body a umístění. Nepomohlo nic,včetně výměny trenéra. Asi bude muset přijít pořádná čistka. Výsledek vypadá jako kdyby přijel MU hrát "pouťák" do nižší soutěže, MU se už přiblížili na čelo na 3 body !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele