3. kolo
18.08.2007 18:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Aston Villa 0:0

Oba celky si vypracovaly několik náznaků šancí, míč do sítě však ani jeden z nich nedostal. Blízko gólu byl také český reprezentant ve službách Magpies David Rozehnal, toho ale vychytal gólman Carson.

První šanci utkání si vypracoval Martin Laursen, jeho střela však za zády Harpera neskončila. Velký Dán, jak Laursenovi přezdívá, si mále opět vstřelil vlastní gól, podobný tomu, který si dal proti Liverpoolu, ovšem tentokrát "úspěšný" nebyl. Také Newcastle si v prvním poločase vypracoval dobou příležitost, konkrétně David Rozehnal, ale gólman Carson jeho volej skvěle vyrazil.

Největší příležitost zápasu si Aston Villa vypracovala 60. minutě, kdy zaútočila z rychlého protiútoku. Mladík Agbonlahor poslal skvělou přihrávku na Reo–Cokera, ovšem ani ten se gólově neprosadil. V průběhu druhého poločasu se do hry konečně po dlouhém čase dočkal také Michael Owen, který nahradil Martinse. Utkání se hrálo za deštivého poločasu a ani jeden tým se už nedokázal prosadit a proto oba týmy nakonec získaly bod za bezbrankovou remízu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Gazza

Newvcastle musi!!!

Reagovat
HOST*

doma by mohol potvrdit vitazstvo nad boltonom som bol uplne stastny ked som si pozrel vysledok ja tipujem tich 3:1

Reagovat
HOST*Devil

Newcastle vyhraje neboj!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele