28. kolo
01.03.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - Reading 0:1

Reading přerušil sérii porážek a řádně zvýšil své naděje na záchranu v soutěži. Jedinou branku zápasu v Middlesbrough dal až v poslední minutě Harper.

Domácí začali podle očekávání lépe a hned v úvodu musel Hahnemann likvidovat pokus Tuncaye. Boateng poté mířil nad, na druhé straně zastavil probíjejícího se Longa Pogatetz. O chvíli později se Long již dostal do zakončení a po centru Roseniora hlavičkoval z dobré pozice nad. V deváté minutě zahrával Downing rohový kop a míč spadl k nohám Pogatetze, hosty zachránil Doyle. Ve 33. minutě se vlnila síť, branka Doylea ovšem neplatila kvůli předcházejícímu faulu Bikeyho na Schwarzera.

Royals na chvíli převzali iniciativu a po trestném kopu Hunta a hlavičce Bikeyho musel zasahovat Schwarzer. Ve 41. minutě si Alves došel pro standardní situaci a sám jí i rozehrál, Hahnamenn byl na místě.

Druhý poločas otevřela hodně nepřesná střela Downinga. Tentýž hráč poté centroval a O'Neil střílel nepřesně. Těsně před koncem byl vystřídán Marek Matějovský a nebyl tak u rozhodujícího momentu zápasu. V poslední minutě se ke střele dostal Harper a míč k velké radosti hostujícího týmu skončil až v síti - 0:1.

Autor: Tomáš Pavlík / premierleague.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Devil

Boro doma vyhraje. tip.-3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vše mluví pro Boro. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

reading je na tom hodně špatně.jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nás všechny výsledek trochu překvapil. Boro si prohrou zbytečně zkomplikovali situaci. Reading si zase výrazně pomohl, v boji o sestup se mu body všeho druhu náramně hodí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele