26. kolo
09.02.2008 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - Fulham FC 1:0

Cottagers na výhru z minulého kola nenavázali. V Middlesbrough totiž po gólu Aliadiereho prohráli 0:1.

Middlesbrough sice v prvním poločase nepředvedlo ničím úchvatný výkon, ale gólu se dočkalo. Na slabý Fulham vyzrál již v 11. minutě Aliadiere. Do sóla vyslal francouzského útočníka přesným pasem O’Neill a Aliadiere v zakončení neselhal, Niemiho bez problémů překonal a i když hosté reklamovali ofsajd, rozhodčí Dowd gól uznal. První střelu na bránu Marka Schwarzera vyslal Fulham až ve 32. minutě. Z velké vzdálenosti napřáhl Diomansy Kamara, jenže svou ránu poslal pár centimetrů vedle levé tyče.

Brankář Schwarzer měl více práce ve druhém poločase. Australskou jedničku Boro pořádně vystrašila především střela Murphyho z přímého kopu. Ten sice obstřelil zeď, ale nedokázal zamířit přesně k tyči, a proto Schwarzer sice s problémy, ale míč lapil. Nebezpečně pálil v 56. minutě také Konchesky, jenže ani jeho rána v bráně neskončila. Fulham se nevzdával a i nadále ohrožoval svatyni Middlesbrough. Dempseyho střela postrádala přesnost a dělovku Leona Andrasena zase zlikvidoval Schwarzer. V průběhu druhého poločasu se na hřišti objevila také drahá posila týmu Garetha Southgatea Afonso Alves, ovšem ani on už na výsledku nic nezměnil, což jej však vůbec mrzet nemusí. Boro vybojovalo další cenné tři body a sestupové propasti se razantně vzdálilo. Fulham i nadále zůstává předposlední.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Devil

Boro si v domacim prostredi nenecha od Fulhamu vzit ani bod ! tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Boro budou mít velkou práci s Cottagers, ti už hrají o bytí na nebytí. Proto volím opatrný tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

tip:2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele