2. kolo
05.03.2008 21:00 CET
4 : 0
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - West Ham United 4:0

Liverpool deklasoval čtyřmi góly West Ham a posunul se na průběžnou čtvrtou příčku tabulky. Na vedoucí Arsenal ztrácí deset kol před koncem dvanáct bodů. Kladiváři jsou desátí.

Čistý hattrick si připsal domácí ostrostřelec Fernando Torres, čtvrtý zářez přidal Gerrard. Celkově dal Torres letos už 24 soutěžních branek. V sestavě Liverpoolu nastoupil v obraně Slovák Škrtel, na pravém beku se dostalo na Arbelou, na levém zase oproti minulému zápasu na Riiseho. Hosté vsadili na útočnou dvojici Boa Morte a Cole.

Liverpool dominoval zápasu od samého začátku a brzy přišly i gólové šance. Centrovaný míč Babela vrátil o kousek zpět Kuyt, ale Torres ještě neuspěl. O dvě minuty později už se skóre měnilo. To zprava poslal míč Kuyt a liverpoolská devítka Torres si připsala první gól. West Ham mohl srovnat, ale pokus Boa Morteho odvrátil na lajně Arbeloa. Některé akce hostí odvrátil i výborně hrající Škrtel. Navíc se málem prosadil po rohu Gerrarda. Mascherano a Babel zase zamířili vedle. Po přihrávce Gerrarda se zase dostával do šance Kuyt, ale na poslední chvíli správně předvídal dráhu míče McCartney. Kuyt měl pak další příležitost, když zakončoval hlavou na přední tyči, Green v brance byl proti. O několik minut později zahrál rukou ve vápně Neill, penalta pro Liverpool se nekonala.

Druhou půli začali hosté trestným kopem Solana, Reina jej vytěsnil nad břevno. Na druhé straně zlikvidoval Green střelu Babela. V 61. minutě přidal Liverpool druhý gól. Přihrával Kuyt a Torres se trefil hlavou. Green byl bezmocný. O pět minut později mohl Torres dát další branku, ale míč skončil na tyči. West Ham byl zcela neškodný, naopak přišla třetí chvíle pro španělského útočníka. Torres se uvolnil přes Neilla a podél Greena přidal svůj třetí gól. Pak byl střídán a užíval si ovace fanoušků. Krátce poté ještě dokonal konečný stav svou typickou střelou Gerrard. Do zakončení se dostal ještě Riise, ale jeho pokus byl zblokován.

Autor: Radek Nosil / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

výhra liverpool

Reagovat
Devil

V minulem zapase s Chelsea me West Ham trochu zklamal , 3 body zustanou na Anfield Road ! tip.-3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se chce dotáhnout na městského rivala a k tomu potřebuje zvítězit. Uvidíme, jak W.H.U. poznamenal sobotní debakl, protože ani na Anfield Road nejedou v roli favorita. Bude to zajímavé. Tip 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se s W.H.U moc nemazlil a nedal jim pražádnou šanci, skóre 4:0 hovoří jasně. Výborný výkon Torres - hattrick !!! Kladiváři na poslední dva zápasy budou chtět rychle zapomenout, hrozivé skóre z obou utkání je pro ně ostudou (0:8) !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele