9. kolo
07.10.2007 16:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 2:2

Nečekaný výsledek se zrodil na Anfield Road. Liverpool je ve slušné formě a s trápícím se Tottenhamem si měl poradit, ale na domácí zřejmě dolehla prohra z Ligy mistrů a se Spurs jen remizovali 2:2.

Liverpool se po slibném vstupu do seóny poněkud zasekl, ale Spurs jsou na tom ještě hůře a tak jejich manažer Martin Jol možná znovu bojoval o svou pozici. Hned ve druhé minutě ho mohl potěšit mladičký Gareth Bale, ale jeho falšovaná střela levačkou o pár centimetrů minula branku domácích. O čtyři minuty později si Robinson smlsnul na pokusu Voronina. Ve 12. minutě už byl ale Ukrajinec úspěšnější. Gerrardův přímý kop srazila zeď tak nešťastně, že Robinson pouze vyrazil míč k blonďatému útočníkovi Reds a ten otevřel skóre. Ve 28. minutě to mohlo být 2:0, ale Gerrard z další standartky zatřásl levou tyčí Robinsonovy branky.

Ve 44. minutě udeřili hosté. Berbatov prodloužil dlouhý Robinsonův výkop a Robbie Keane, který už předtím dvakrát ohrožoval Reinu, se prosmýkl mezi Finnanem s Hyypiem a vyrovnal. A krátce po přestávce bylo pro domácí ještě hůře. Další Robinsonův nákop se po zásahu Berbatova dostal znovu ke Keanovi a ten poslal míč pod břevno Reinovy branky. Tottenham pokračoval v kvalitním výkonu a nutil Liverpool k chybám, po jedné z nich pálil nebezpečně Jenas. Až v závěru začali domácí přece jen soupeře přehrávat a byli opravdu nebezpeční. Z dálky pálil Finnan, další šance měli Mascherano a Riise. Alespoň bodu se fnaoušci na Anfield Road dočkali ve druhé minutě nastavení, když si Torres udělal prostor v pokutovém území a hlavou zužitkoval Finannův centr.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*bary72

Ani jeden mančaft není v pohodě, tip 1:1.

Reagovat
HOST*Devil

Tak na tento spil se tesim , to bude boj !též 1:1 !

Reagovat
HOST*Devil

Ty vole to snad neni mozny , ten Tottenham ma letos smulu jak nikdo !

Reagovat
Zajda

Hoši tohlezavání KRIZÍ

Reagovat
HOST*bary72

U Tottenhamu už určitě jo a Liverpool zase získává komplex domácího hřiště.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele