23. kolo
19.01.2008 16:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Fulham FC - Arsenal FC 0:3

Arsenal bez problémů dokráčel k dalšímu vítězství. Proti Fulhamu se ani pořádně nezapotil a po třech vstřelených gólech zůstává i nadále pouze vinou horšího skóre za Manchesterem United. Naopak situace Fulhamu začíná být kritická, jelikož svěřenci kouče Hodgsona zůstávají stále předposlední s pětibodovou ztrátou na 17. místo.

Výhru 3:0 zařídil dvěma brankami kanonýr Adebayor, třetí gól přidal v závěru Tomáš Rosický. Právě reprezentant Toga rozzářil hostující fanoušky, kteří byli na Craven Cottage zastoupeni poměrně v hojném počtu už v 19. minutě, a to když si na vyskočil nejvýše na centr Clichyho.

Naprosto neviditelní domácí, kteří hráli jen na jednoho útočníka Arsenalu rozhodně vyrovnaným soupeřem nebyli, a proto přišel druhý trest. Opět hlavou se prosadil Adebayor. Ještě před přestávkou si ovšem Fulham vypracoval zřejmě největší příležitost zápasu. Murphy se dostal k odraženému míči, ale mířil zpoza vápna těsně nad.

Po pár minutách druhé půle byli opět vidět Gunners. Eduardo přihrál Rosickému, jenže jeho střela letěla mimo. Hosté se evidentně jen s dvougólovým vedením spokojit nechtěli a neustále útočili a zaměstnávali gólmana Niemiho. V 70. minutě se však prosadil Fulham, ovšem střelec Dempsey stál v ofsajdu.

Konečnou podobu výsledku dal v 81. minutě Tomáš Rosický, který využil centr Eduarda. Na jeho střelu k levé tyči Niemi zareagovat nedokázal. Pro českého středopoloře to byl už letošní šestý ligový gól.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Pharrell

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0..

Reagovat
Devil

I kdyz bych v tomto zapase pral moc Fulhamu , aby vyhral a pribrzdil naslapany Arsenal , tak si myslim ze po minulem zavahani s Birminghamem Arsenal nenecha nic nahode a Fulhamu nenecha ani bod , kterej by v boji o zachranu asi s Gunners privitali vsema deseti !tip.-0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Uz konecne musime zabrat sakra!!! to uz neni mozne musime vyhrat a ziskat 3 body. I kdyz je to asi pro vetsinu nerealne tak doufam ze vyhrajem!! Come on Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

přeju vám to alespon bysme Arsenal přeskočili.

Reagovat
smazaný uživatel

omluva nepřeskočili ale dotáhli bysme se na něj. :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Pral bych titul radej Man. Utd . a proto preju Fulhamu , ale jestli Arsenal nekdy klopytne tak ne v tomto duelu . tip:1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham je v nezáviděnihodné situaci a ještě mu to zkomplikuje Arsenal. V londýnském derby se nedá čekat, že by Fulham bral body, právě naopak. Domácí můžou maximálně doufat v bod. Ale to by nebyl Arsenal. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zapase opet domaci predvedou jaci jsou v hodnoceni 1.polocasu a urcite ho neprohraji.

Za to polocas c.2.byva ze strany Fulhamu tristni.

Tak se nechme prekvapit jak tomu bude nyni.

Ale prali bysme si aby se to nyni zmenilo a body zustaly doma.

1-0 by bylo krasne.

Reagovat
Devil

Dopr.... proc davaj stejnej zapas na prime i na galaxii ??? To tam treba Prima nemohla soupnout jinej . Treba Reading versus Man. Utd .

Reagovat
Devil

Tak na konec gut.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa v základu... dneska přihaje na dva góly a Arsenal vyhraje 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak na prvním gólu 2.asistence, se taky počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa góóól

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal překvapil, pro domácí Fulham to je až moc kruté. Cottagers budou tedy mít co dělat, aby pro Londýn zachránili další pozici v Premier League !!! A Arsenal určitě vůbec nemrzí, že Togo nepostpoupilo na Mistrovství Afriky !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele