4. kolo
25.08.2007 16:00 CET
1 : 2
(0:1)
Stadión:
Pride Park, Derby

Reportáž

Derby County - Birmingham City 1:2

Duel nováčků nakonec dopadl lépe pro hosty z Birminghamu, kterým vítězství zařídil dvěma vstřelenými brankami kamerunský útočník Jerome. Z té první se radoval hned v úvodním minutě zápasu. Jerome dostal v pokutovém území přihrávku od Mikaela Forssella a svou křižnou střelou poslal hosty do vedení. S Derby tento vývoj utkání hodně zacloumal a celé utkání tahalo za kratší konec provazu. Největší šanci měl Teale, ale jeho střelu ze 22 metrů Maik Taylor se štěstím zlikvidoval. Vyrovnání přišlo na začátku druhého poločasu, kdy se střelecky prosadil Matt Oakley. Ovšem ani nerozhodný stav nevydržel domácím moc dlouho. Sebastian Larsson, jenž byl na hřišti pouhé dvě minuty, hned při svém prvním dotyku s míčem vytvořil palebnou pozici pro Jeroma, a ten se nemýlil. Derby se po této prohře propadlo na poslední místo, Birmingham si drží prozatím jedenáctou příčku se čtyřmi body na kontě.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Zase ani bod, a to doma na Pride Parku! A zase jsme brzo inkasovali gól. Ale jedeme dál, heja Derby !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele