36. kolo
26.04.2008 13:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Chelsea přehrála Manchester United

Po dramatickém průběhu utkání na Stamford Bridge se nakonec zaslouženě raduje domácí Chelsea. Blues tedy vymazali náskok Manchesteru United na čele tabulky a zbývající program Premier League slibuje dramatickou podívanou. Domácí v podstatě po celý zápas Rudé ďábly přehrávali a zásluhou dvou branek Ballacka zvítězili, i když se o důležitou výhru mohli připravit díky fatální chybě v rozehrávce, kterou Rooney potrestal.

Oběma celkům chybělo v základní sestavě několik opor. Zatímco na straně Chelsea byla absence Franka Lamparda z rodinných důvodů očekávaná, Sir Alex Ferguson nechal na lavičce překvapivě sedět Cristiana Ronalda s Carlosem Tevezem a ani nenominoval Paula Scholese.

Hned od úvodních minut byli jasné aktivnější domácí, kterým šlo o všechno. V první minutě si nerozuměli hostující Vidič s brankářem Van der Sarem, jenž jeho přihrávku pouze vyrazil, ale Blues zaváhání nečekali a šanci nevyužili. O pár sekund později se prodíral mezi obránci Kalou, ale slabou střelou brankáře nepřekonal. Míč se pak dostal k Essienovi, jenž o poznání prudší střelou provětral rukavice Van der Sara. Po deseti minutách hry přišla pro Manchester nepříjemná zpráva v podobě zranění Nemanji Vidiče, jenž byl se zakrváceným obličejem odnesen na nosítkách a nemohl pokračovat.

Chvilkové oslabení protivníka se snažila využít Chelsea. Velice aktivní Essien si opět dělal prostor ke střele, ale proti přesile byl bezmocný. Další akci založil Kalou, který si narazil s Mikelem a pronikal do pokutového území, kde ho se štěstím stihl zastavit Wes Brown. Poté již přišlo na řadu brzké střídání, kdy naskočil místo Vidiče Hargreaves a postavil se na pravý kraj obrany, zatímco Brown se posunul na pozici stopera.

Na Stamford Bridge byl k vidění kvalitní a především poměrně pohledný fotbal. Hrálo se sice z jedné strany na druhou, ale útoky Manchesteru United velký efekt neměly. Za zmínku snad stojí jen Naniho pokus z uctivé vzdálenosti, který se příliš nevyvedl. Zato domácí hrozili z každé druhé akce. Po dvaceti minutách přišla první velká šance. Rychlý protiútok založil dlouhým výkopem Petr Čech, našel Kaloua, ten sklepl na Joea Colea, který ale šanci ke střele promeškal. Míč se k němu dostal se štěstím o chvilku později a tentokrát již anglický reprezentant vypálil. Van der Sara zachránila tyč. Domácí stále tlačili a bylo vidět, že chtějí dát gól. Ve vápně znovu čaroval Joe Cole, ale Van der Sar jeho pokus kryl.

Hra se poté trochu zbrzdila a domácím se nedařilo pronikat přes pevný obranný val Rudých ďáblů, kteří snad podobně defenzivně letos ještě nehráli. Trest ale přišel v samém závěru prvního dějství. Drogba se skvěle zbavil několika strážců a ještě povedenějším centrem našel Ballacka, jenž neměl se zakončením žádným problém a hlavičkou nedal z blízka nizozemského gólmanovi šanci.

Jak skončil první poločas, tak ten druhý začal. Chelsea stále útočila, ale v prvních deseti minutách žádná větší šance nepřišla. Částečně se probrali i hosté, ale i jejich snažení bylo marné. V 57. minutě ale přišla fatální chyba domácích. Standardní situaci na vlastní polovině se snažil bleskově rozehrát Paulo Ferreira, na což ovšem nebyl připraven jeho krajan Ricardo Carvalho. Rychlá rozehrávka ho překvapila a portugalský stoper pak dezorientovaně poslal míč přímo na nohy Rooneyho, jenž v akci jeden na jednoho neměl sebemenší problém přesně zakončit.

Chelsea ale nešťastná inkasovaná branka v útočení nijak zvlášť nezastavila a Manchester se opět uzavřel na vlastní polovině. Ze slibného trestného kopu Blues nic nevytěžili a na druhé straně zkusil z dálky štěstí Giggs, jehož ránu nepříliš přesvědčivě vyrazil Čech. Poté přišlo trojí střídání, když Andersona nahradil O'Shea a zraněného Rooneyho Cristiano Ronaldo. Avram Grant výměnou Anelky za Ferreiru jasně potvrdil, že chce vyhrát.

V 72. minutě byl před šestnáctkou faulován Terry a Chelsea měla slibnou šanci trestného kopu, k němuž se postavil Drogba, ale zahrávat ho chtěl také Ballack, a tak mezi těmito dvěma spoluhráči došlo k menší roztržce, kterou musel vyřešit Carvalho. Exekutorem byl nakonec útočník z Pobřeží slonoviny a Van der Sar musel proti jeho střele vytáhnout parádní zákrok.

United se následně dostali do rychlého brejku, ale Čech situaci dobře vyřešil. Po kontaktu s Nanim na trávníku zůstal ležet Mikel a pauzy při jeho ošetření využil Drogba, jenž si chtěl vyříkat předchozí situaci s Ballackem, ale "uražený" Němec neměl zájem. Deset minut před koncem vsadil domácí manažer Grant vše do útoku a poslal na hřiště za Kaloua Ševčenka.

V 82. minutě Drogba skvěle sklepl centr Mikela, ale následně byl zastaven Wesem Brownem, který ovšem, jak opakovaný záběr prokázal, zahrál v pokutovém území rukou. Podobná situace se opakovala o dvě minuty později, kdy před branku centroval Essien a ve snaze odvrátit míč zahrál rukou Carrick. Tentokrát se již hlavní sudí Wiley ve spolupráci s pomezním odhodlal penaltu odpískat a Chelsea měla jedinečnou příležitost, jak vrátit vedení zpět na svoji stranu. Penaltu tentokrát opět po menší výměně názorů s Drogbou zahrával Ballack a Van der Sarovi nedal šanci.

Dramatický souboj pokračoval a Manchester se snažil v posledních minutách ještě vyvinout nějaký tlak a pokoušel se vstřelit branku, a že od toho nebyl příliš daleko. Naniho dobrou přihrávku totiž nejprve promeškal Carrick, ale míč se dostal k Ronaldovi, jenž svoji střelou překonal Petra Čecha. Za ním už ale stál připravený Ashley Cole a branku odvrátil. O chvilku později byl před Čechovou svatyní znovu velký závar a další střela Rudých ďáblů skončila na brankové čáře, když tentokrát vykopával Ševčenko. Ve vápně domácích pak došlo k menší potyčce a za protesty uviděli žlutou kartu Hargreaves s Ferdinandem. Chelsea poté již vedení uhlídala a zvítězila.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (149)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po mých euforických tipech musí jít trochu mírný 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady Chelsea da do zapasu uplne vsechno. Jde tu preci o titul!!!! tip: 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jeslti MU vyhraje tak uz je jasny ze titul bude nas takze si myslim ze budeme slavit uz na Chelsea doufejme

Reagovat
Devil

Neni co resit,proste nesmime prohrat. tip.-0:0 Manchester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pharrell

remiza

Reagovat
pavel.fotbal

Chelsea vyhraje 2:1 a závěr bude ještě zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd to zvládne...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Superzápas ! S velkou pravděpodobností rozhodne o tom, kdo získá titul, pokud ovšem neskončí remízou. Je to vyrovnané, těžko něco předvídat. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

20:0 vyhraje Manchester United Nebo možná to bude 2:2...Chelsea jde o všechno ,ale Manchester má všechno ve svých rukou,Zbývajicí 2 zápasy doma s West Hamem a ve Wiganu vyhrajou a je to!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 pre manutd ale chelsea moze prekvapit

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto slagru kola se jednoznacne ukaze ci neukaze jak pro nas dopadne boj o lidra Angl.l.

Modlime se za neprohru rudych dablu!!! Samo nejlepe 2.

Tip: 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vs. Mancester United 1:0 po svižném zápase plných šancí....kde Petr Čech vychytá všechny možné šance Manu.... Pak všichni zas budou jen kecat jak Manchester hrál lépe než Chelsea....a že je to nespravedlivé ... C. Ronaldo si totiž zase neškrtne jak už je zvykem ve velkých zápasech Chelsea bude jasně hrát svůj fotbal do doby kdy vstřelí na 1:0 .... pak to pěkně zabetonují a Čech s celou obranou s Terrym v čele si to pohlídají

Reagovat
smazaný uživatel

manchester podává v poslední době na venkovních hřištích sračkovitý výkon viz zápas v Derby - to jsem se nachlámal jak jim to nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli někomu připadá že Chelsea podává takové výkony i doma (výsledky 1:0) tak je to jen díky tomu že hrají účelně, v momentě kdy vedou kontrolují hru a nikam se neženou....a ne jak ďáblové kteří se furt honí za míčem jak pomatení....jakmile mají dát góla tak nejsou schopni-zápas s Portsmouthem.... viz Pepek námořník v podobě Rooneyho MANCHESTER HNUS....kde jsou ty časy jak tam ještě byl Roy Keane -pravý ďábel ... to byl tehdy Manchester....to jsem jim i fandil

Reagovat
smazaný uživatel

Chalsea fuj ... nechápu jak někoho může bavit ten nechutný nakopávaný fotbal co hrají, záloha jako by neexistovala, jen jak se dostanou k míči hned to kpou ořes celé hřiště a když jim tam náhodou padne gó tak hrají stilem 10-0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Hele,někdo popisuje zápas v barceloně? Na tohle jsem čekal,až nějakej maník začne mluvit o betonu Styl všichni do pokutového území,at to je bezgolová remíza?

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že jsme měli 5x víc šancí než Chalsea, gól jste dali jen strašně nešťastnou náhodou, sami jste snad ani nevystřelili pořádně na bránu a ještě mluvíte o zasloužené remíze

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Chelsea je tak neschopná, že si goly musí dávat soupeři samy, jen doufám, že je Liver v odvetě utře a postoupí s náma do finále

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju Litrpool se na SB na nic nezmůže .. ale zato Barca by mohla uhrát 1:1 na Traffordu

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi odbornik co videl hrat ronalda a ze ho vsichni vychvaluji tak hned fandi manu, co si napsal to je uplnej nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

United to zabetonují jako v Barce,ale to jim nebude nic platný...

2:0 pro chelsea(Essien,Evra)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem že Evra hraje za ManU, ale neva kdyžtak příště připiš ,,vl." a pak to bdue dost vostrej tip....

Reagovat
smazaný uživatel

že by o.g.?

Reagovat
smazaný uživatel

ballack, kalou - tevez = 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

BUdu spokojený,pokud tento zápas vyhrajem a ligu prohrajem o skore.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester nehraje venku zrovna dobre, a myslim, ze na nedobytnem Stamford Bridge jim to pujde jeste hur. Jak jsem se koukal na jeich zapas s Barcou....No to byla hruza. Tohle sem teda necekal. Myslim, ze chelsea vyhraje 2:0 (Kalou, Ballack) a Manchester pristi tyden remizuje s West Hamem. Takze jeste nic neni rozhodnuto a zitra nas ceka velmi kvalitni utkani.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si 1:1,ále doufám v 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

přeji to čelski páč red debils fakt nemám kvůli jendomu typovi co m zakzil pohled na fotbal bohužel...tak poďme kuŕna londýne ze sibiře

Reagovat
smazaný uživatel

no, nevím co čekat od takového zápasu....

Bojím se toho nejhoršího, a to prohry United

Donedávna jsem byl na tento zapas natesen,pln optimismu, ale jak se to blíží víc,mám z toho obavy, hlavně po nulovém výkonu na Nou Campu, kde jsme si ani neškrtly! Když už máme prohrát,at je to jen o gol,at kdyztak mame lepsi vzajemne zapasy,a vyhrajem titul když ne o rozdíl bodů,tak alespoň na goly.... prohra nepřekvapující,remíza by byla zlatá, vyhra by znamenala titul....

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíš na všem hledat jen negativa ....že jsme Barse nadali gól - dívaj se na to pozitivně - ani jsme gól nedostali, což je docela dobrá vizitka pro obranu, zvlášť když barsa celý zápas tlačila

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslím, že remíza by nám bohatě stačila - to by jsme to pak museli příšerně zkazit, aby jsme nevyhráli aspoň jeden z posledních 2 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

pravda že sme nedostaly ani góla,ale taky díky nemohoucnosti Barcy se dostat do pořádné šance....dobrá vizitka pro obranu to je, to je pravda! Remiza by byla dobra,a eště lepší by byla výhra! Na chelsea myslím už nejak 2 roky nikdo nevyhrál v lize, tak proč to nezlomit?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že má šňůru 100 zápasů bez domácí porážky ... kdo jiný by to měl zlomit když ne my, ale jak říkám - i když by to byla "jen" remíza (klidně i bezbranková) tak bych byl nad míru spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky bych byl spokojenej!! i když ale nechcu zase aby se to na nas valilo jako láva!! pokud remíza,tak ale pěknej utočnej fotbal,a nee žádnou nudu á la Nou Camp

Reagovat
smazaný uživatel

no to máš pravdu, ale jak se říká - účel světí prostředky, takže bych klidně strpěl jakoukoviv hru, jen aby nás to posunulo co nejblíž k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

jste jedinej tým kterej na to má ale myslim si po těch posledních zápasech co jste hráli venku že zejtra prohrajete aspoň v to teda doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl venku mimo ostrovy a venku na ostrovech, čekám remízu. A ta znamená titul!!!...Ale klidně by mohla být třeba 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 2:1 (67 Essien, 84 Drogba - 39 Giggs) Zkusil jsem si zavěštit

Prostě nám nezbývá nic jiného než ďáblíky porazit,věřím v to. Blues do toho djaí všechno a i Bez Lampse to vyhrajou pro jeho mother...

Reagovat
smazaný uživatel

můj tip: 1:1 (75 Drogba - 34Tevez)

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba nedá tak pozdě gola....podle mě pujde tak kolem 65.minuty dolů,a místo něj Anelka....a ten gola nedá ani do prázdné...

Reagovat
smazaný uživatel

zápas sezóny se nám pomalu blíží a většina fandů anglické PL,stejně tak jako já,se už určitě nemůže dočkat,věřím,že toto veledůležité utkání zvládneme a dokážeme Ďábly porazit,sice nám to na titul nemusí stačit,ale alespoň bychom si pojistili 2. místo a také doufám,že ten portugalský simulant si svoje diverské choutky nechá na jindy...tipuju,že to skončí 2:1

Reagovat
fantomas

tipuju, že se zitra Ronaldovi povede leda klička na Browna

Reagovat
smazaný uživatel

no pukud mi to tady dobře ukazuje tak v anglii rozhoduje při rovnosti-ROZDÍL SKORE.takže mistr už je danej!

Reagovat
fantomas

neni, když Chelsea vyhraje pochopitelně

Reagovat
fantomas

jen pokud by vyhrálo ManU je rozhodnuto, což máš ostatně uvedeno i v preview výše

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že rozhodne i remíza, je nepravděpodobný, že by jsme nedokázali porazit WHU nebo wigan..

Reagovat
fantomas

no, Wigan je doma opravdu silný a poslední dobou rozjetý, WHU má zase dlouhodobě nejen na ManU ale obecně na favority spadeno, takže pozor!

Reagovat
smazaný uživatel

jo samozřejmě,zapoměl jsem tam dát úvozovky Tak at se nějak kluci podělí když to vypadá že bude finále L.M.taktéž 17.kolo ang.ligy

Reagovat
Usty

manchester je tragický... 2:0

Reagovat
frank

2:1

Reagovat
frank

tak mi to vyšlo hlavně že jsme vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajeme 1:0!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

čech podběhne tak 2 centry takže 1:3

Reagovat
M11

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jak muze chelsea z takovou hrou byt tak vysoko hraji tak trapne arsenal beru manchester beru liverpool torresova s gerradem spoluprace je uzasna ale chelsea da gol a brano vysledek arsenal uz nema sanci na titul ma ale nema myslym si ze stamford bridge padne a manchester vyhrajke 0 2 chelsea fuck offffff

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, zamyslel ses někdy nad tím, jak ohavně píšeš? Co kdybys používal interpunkci alespoň? Je to hrůza, jakou češtinou je dneska zaplevelený internet

Reagovat
smazaný uživatel

man.u si budou dávat pozor a budou hrát na protiútoky, což se jim vyplatí 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 .......a ManUtd oslavujú

Reagovat
smazaný uživatel

jakákoliv prohra chelsea potesi ... skoda ze uz neni na hristi Roy, mohl by Drogbovi zlomit obe nohy (áno, očekávám palce dolu, ale proste toho arogantniho blbce nemam rád)

Reagovat
-PeCa_08-

až na ty nohy..

Reagovat
smazaný uživatel

United vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

I v případě porážky v ostře sledovaném duelu na půdě Chelsea zůstane největším favoritem na titul Manchester United. Myslí si to José Mourinho, bývalý trenér londýnského celku. "I v případě porážky na Stamford Bridge budou mít pořád všechno ve svých rukou. Hrají s West Hamem a Wiganem a mají mnohem lepší skóre. V sobotu mohou hrát uvolněně," říká Mourinho o Manchesteru. Je to tak! Manchester vyhraje titul!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jestli to běží někde online?

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

dík dobrá kvalita!!

Reagovat
fantomas

jj moc dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jdeme na to

Reagovat
PJ

Tohle je strašný, ať už je konec

Reagovat
smazaný uživatel

no,tak musím říct,že většina fans MU zde napsala,že hrajeme hnusný defensivní fotbal s neškodným projevem dopředu,ale musím říct,že dnes by tento popis vyjádřil spíš herní projev Devils...jinak,to,jak dneska hrajeme mě zatím naplňuje velkým uspokojením,takhle pěkný přímočarý fotbal jsem od nás letos,ba i loni viděl málokdy,jedeme po zadku už od začátku a i bez Lampse dokážeme dobře kombinovat a jsem rád,že to Ballack korunoval gólem

jen škoda,že se zranil Vidič,je na tom v poslední době se zraněními jako Čech

Reagovat
smazaný uživatel

a Drogbu dnes taky nepoznávám,takový výkon pro tým,jakým se dnes prezentuje,jsem už neviděl ani nepamatuju,škoda,že má ale furt chuť padat,to mu ubírá na celkovým dojmu

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší výkon zatim ale podává Essien a Joe Drogba se ale taky celkem polepšil

Reagovat
smazaný uživatel

tak Buvol s Joem jsou stálice,ale u Drogby už jsem si zvykl pouze na lenochodí chůzi po hřišti,nechuť,lámání rukama a simulace,takže dneska mě zatím jeho výkon víc než příjemně překvapil,akorát,jak říkám,škoda,že si ty simulace ani dnes neodpustí

Reagovat
smazaný uživatel

krom toho že se skoro porval s ballackem hrál velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester hraje zatím pěknou tužku, to přece není možné aby pořád hrála jenom Chelsea!!! Jakmïle Manchester získá balon, hned ho zase ztratí, o ten gol si vyloženěně říkali. Doufám, že je Ferguson v kabině zjebe a boudou hrát lépe!

Reagovat
PJ

Jo doufam ze je poradne vyfenoval

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano krása muselo to přijít, united jsou furt nějak bezmocný takže pojistit ještě jednim golem a vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

hm,tak tohle se nevidí moc často,Carvalho je dobrej tragéd...

Reagovat
smazaný uživatel

ROOONEY!!!!!!!!!!!! NÁDHERA!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je německej den, díky bohu že si už druhý ruky rozhodčí všiml a písknul to, ballack nekompromisně

Reagovat
-PeCa_08-

omg jak ja tu chelsea nesnasim

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný zápas s pěkným koncem

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem to přál Chelsea. Hráli moc dobře.

Ballack.

Reagovat
GEGE

dobře Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně pěkně kucí modří stále máme naději

Reagovat
Pharrell

Chelsea zvitezila a do konce EPL to bude jeste velke drama !

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, nedá se nic dělat, Manchester si především za první poločas výhru nezasloužil. Ted je třeba porazit West Ham a Wigan a titul je náš Ovšem s takovouto hrou to nepůjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme prohráli no, škoda na konci těch šancí, ale titul je stejně náš teď vyhrajem zbylý dva zápasy a je to doma

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni angličtí bohové byli zas jednou s námi a zaslouženě jsme vyhráli, rozhodčí si naštěstí jedný z těch dvou ruk ve vápne všimnul a ballack nekompromisně zavěsil dneska to byl jeho den, ale taky super práce Ashleyho a Ševy, bohu dík že to oba vykopli

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jeden z nejlepších výkonů co jsem za poslední rok viděl

Reagovat
PJ

Jo popsal si to naprosto presne, vsichni bohove stali pri vas

Reagovat
smazaný uživatel

tak United si žádný bohy na svý straně ani nezasloužil takže ty slzy zatlač

Reagovat
smazaný uživatel

no to mas pravdu....ozaj si nezasluzia zadnych bohov....

Reagovat
smazaný uživatel

no,tak jsem rád,že mi vyšel tip na výsledek také,že jsme nakonec byli schopni zápas otočit,poté,co Carvalho předvedl tu fatální minelu,tak šla naše hra hodně dolů a bál jsem se,že to dopadne jako proti Wiganu,alespoň,že jedna ze 2 rukou ve vápně MU byla posouzena jakožto penaltová a Ballack mohl završit svůj parádní výkon druhým gólem v utkání a pak už jsme si vítězství pohlídali...nakonec bylo i štěstí,že si Cole těsně před koncem stoupnul na brankovou čáru a zabránil Ronaldovi ve vstřelení gólu,podobná situace byla i při střele Fletchera a následném zákroku Shevchenka

Reagovat
smazaný uživatel

hej zebraci od chelsea fakt padaji v pokutovem kopu ferdinand mu pel dat pecku aby se spamatovaly.cech chytal uplne na p*** ale edwin ten vychytal drogbu luxusne nebyt prvniho polocasu tak manchestr by vyhral tak 3 : 1 ale byl to fakt nefer zapas chudak rooney s trislemi

Reagovat
smazaný uživatel

Obdivuji tvé vyjadřovací schopnosti...

Reagovat
PJ

Mel bys prestat pit

Reagovat
-PeCa_08-

škoda kua..

Reagovat
smazaný uživatel

doporučuji zkusit zajít za doktorem,ten už ti poradí,jaká sedativa by pro tebe byla nejadekvátnější...

Reagovat
smazaný uživatel

tebe už nic nevyléčí...

Reagovat
smazaný uživatel

co tim jako myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

hodl jsem proste velky fanousek Manchesteru United nevim jak vy ale vy se tu bavite jak kdyby se mluvilo a pingpongu pritom chelsea a manchester jdou proti sobe dost tvrde a to NEMLUVIM O FANOUSKACH. tady prsote neexistuje neutralni fanousek !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rivalita je v pohode. Pokud ovsem nejde ruku v ruce s debilitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Chovanec řekl, že Chelsea nehraje tak libivý fotbal jako za Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

njn,holt si pustil 2 zápasy ze sezóny 04/05 a podle toho hodnotil...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Stamford bridge padne aspoň v lize mistrů Good Luck L'Pool

Reagovat
smazaný uživatel

nezvykle cist si pozitivni prani od fanouska ManU. Ja zase preji ManU aby o titul prisli(lepsi aby to vyhral ten "velkoklub" co vyhral ligu 3x za 100 let nez devils.)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsem zvědavý na Liverpool..ale uvítal bych kdyby to byl otevřený fotbal s gólama

Reagovat
PJ

Jak bych to jen zhodnotil. Kdyby se hral jen prvni polocas, tak prohra naprosto zaslouzena, protoze z toho mi bylo na bliti. Druhej byl ale o 100% lepsi a na bod sme urcite meli. Celkove si to ale Chelsea zaslouzila

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to nevypadalo, že se na Nou Campu šetřil Manchester na Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne se libil hlavne Nani ... soloval, neobesel jedineho protihrace, nebyl schopny ani jednou presne prihrat a fauloval pred vlastnim vapnem... ten musel od Chelsea dostat hodne love ... jinak asi zaslouzena vyhra Chelsea, sice sem jim to nepral, ale hrali dobre a vyhrat si zaslouzili

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi koukat jak lidé, kteří nesnáší Chelsea(a že jich je) tečou

Reagovat
smazaný uživatel

teda myslel sem ze manchester vyhraje no a ale stejne jeste vede ligu proste manchester go go go!!!

Reagovat
smazaný uživatel

manchester vyhraje ligu ,ale musi mit chut ke hre ten gol potrebovali aby se Dabli nazhavili no proste zalezi to na nich jak zahrajou posledni zapasy jj a ,,,Fuck Peter Kenyon and Abramovich Fuck you Mourinho you son of a bitch,,, MANCHESTER TULE !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester je pro mě mistr ligy už teď!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no jestlibudete takhle pokračovat tan titul kterej už vidíte u seba můžete rovnou odnýst na Stamford Bridge

dneska jasně zasloužená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

no to jsem to ale hezky napsal

Reagovat
smazaný uživatel

to RedDevil : no nevim jestli podporit =p jak tak posloucham ty lidi tady tak se propadnem hodne hluboko . ..... zapas uplně na hovno . Nějak sem nepobral lišacky provedenou operaci pod nazvem stop Ronaldo a Tevez , ale budiž =p je to Alexova věc , snad nás to ale nebude stát titul =p .. go go Reds !

Reagovat
smazaný uživatel

Už se vezou

Reagovat
One-Real

Škoda stane se

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně Manchester vyhraje Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj titul o skóre z toho bych ani neměl radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Newcastle nam pomuze.

Reagovat
smazaný uživatel

nene nám pomůže Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

To byla velká hrůza. ManU je z formy. Nevím, estli je to problém z fyzickejma silama, či co, ale jasný je, že jim to teď vůbec nejde.

Ale stejně věřím, že si titul United pohlídají. Mají doma o nic nehrající Kladiváře a jedou do zachráněnýho Wiganu (ikdyž ten má teď šňůru 4 zápasů bez prohry!!!). Chelsea jede do Newcastelu, kterej má teď formu jako hrom, 7 zápasů neprohrál, má z nich 15 bodů, a ikdyž o nic Newcastelu už nejde, tak tam Chelsea nečeká nic lehkého a pak má Chelsea doma Bolton, který stále bojujo o záchranu, takže tam nechá duši. Dle mě ManU udělá West Ham, z Wiganu přiveze minimálně plichtu. Chelsea remizuje v Newcastelu a vyhraje nad Boltonem.

Každopádně ManU zaslouženej titul

Reagovat
fantomas

ted? dva zápasy akorát

Reagovat
smazaný uživatel

takže remízy s boro a rovers jsou dobrý?

Reagovat
fantomas

myslel sem herně

Reagovat
fantomas

navic to bylo proložený jasnym vítězstvim nad rozjetou A.Villou a nad Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

tak herně se to dalo, já to bral z pohledu výsledků

Reagovat
smazaný uživatel

no a proložený to nebylo, nejdřív vyhráli jednoznačně nad villou ale pak se začli trošku topit - boro, arsenal, rovers, barca, my.... z toho arsenal dali celkem se štěstim dvouma gólama ze standartek, nic nebylo předvědčivý...

Reagovat
fantomas

výhra nad Villou, Boro, výhra nad Arsenalem, Blackburn a ted Chelsea...takle krize opravdu nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

pro united to výsledková krize bych řekl celkem je, ještě ke všemu když je to na konci sezony kdy je každej zápas důležitej...

Reagovat
fantomas

tak ManU mělo solidní náskok a furt je v čele, takže ho to nemusí až tolik trápit, když ted zabere, což očekávám

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie_Yeah: Tvé názory se mi opravdu líbí. Jsem sice fanoušek Arsenalu, ale tvé názory jsou velmi často objektivní a velmi zajímavé. Výhru jste si zasloužili hlavně za vaši bojovnost, kterou na SB míváte skoro vždy. Manchester United již pomalu ztrácí svou sílu a jsem opravdu zvědavý, zda-li dokáže uspět v posledních zápasech v PL a v odvetě LM proti Barceloně na OT. Šance na titul jsou v této chvíli dle mého mínění vyrovnané, jelikož vy sice máte nevýhodu v tom, že máte horší skóre, ale jste v mnohem lepší formě a z vaší hry vyniká větší odhodlání, než je na straně Manchesteru United. Také jsem nepochopil sestavu, kterou postavil na hřiště SAF. Ronaldo sice penaltu na NC neproměnil, ale ihned po zápase prohlašoval, že by šel na další penaltu klidně on, takže jsem překvapen, že v dnešním veledůležitém zápase nehrál. Možná právě toto rozhodnutí rozhodne v boji o titul. Opět se budu opakovat, ale jsi pro mne na tomto webu nejlepším fanouškem Chelsea .

Reagovat
smazaný uživatel

dík,tvých slov si cením,od fanouška rivala to vždy potěší a objektivní se snažím být co nejvíc i proto,že psát nějaké bludy nemá význam a i když třeba některý tým nemám rád,dokážu uznat,že hrál lépe

co se týče boje o titul,tak jsi to vystihl přesně,MU čeká domácí duel s nevyzpytatelným West Hamem,kterému se vrací zranění a navíc se mu proti Devils v poslední době víc,než daří a poté zavítá na JJB Stadium a zde to může také dopadnout jakkoliv,Chelsea zase zavítá na půdu zvedajícího se Newcastlu a zde rozhodně nemá nic jistýho a sezónu zakončí doma proti Boltonu,to je snad jasná výhra...přesto všechno i přes současnou formu MU si myslím,že už si titul vzít nejspíš nenechají a oba duely zvládnou,nakonec,kdo by si titul letos zasloužil víc...pro mě je i tak velký úspěch,že Grant,ač přišel až v průběhu sezóny,tak dokázal tým z míst zaručujících leda tak pohár UEFA vytáhnout až do boje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím, že stále máte šanci a pomalu jste v roli favorita, jelikož Manchester United to teď bude mít daleko těžší, protože West Ham je již dokázal v této sezóně porazit, ale je také pravda, že se jim to povedlo hlavně díky prostředí na Upton Parku. Poslední zápas na hřišti Wiganu pro ně bude velmi náročný, protože JJB Stadium není hrací plocha, ale pole, což určitě Manchesteru United vyhovovat nebude. Vy máte naopak Newcastle, který se zvedá, takže si myslí, že to budete mít hodně těžký, ale duel proti Boltonu by pro vás měl být pouhá třešnička na dortu. Nám již nejde o nic, takže se už těším na zápas s Derby Country, kde se v poklidu doufám podívám na atraktivní fotbal. Souhlasím stím, že být fanouškem Chelsea, tak jsem také pyšný na to, jak se tým zvedl. Když si vzpomenu na zápas Chelsea s Manchesterem United na OT, tak je vaše dnešní pozice opravdu velmi dobrá. K tomu vám určitě musím pogratulovat. Doufám, že příští sezónu si to s vámi rozdáme v boji ot titul My

Reagovat
smazaný uživatel

já sem se teď hlavně bál,jestli vůbec vyhrajeme nad MU,jelikož kdyby se to nepovedlo,bylo by naše 2. místo dost slušně v ohrožení,jelikož máte na závěr sezóny relativně pohodový los a počítám,že uhrajete určitě tak 7-9 bodů(jedinej těžší soupeř je Everton,ale zápas se hraje u vás,a Toffees jsou venku poloviční,navíc mají na konci sezóny trochu útlum)

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta byla dost divna ten zapas mam nahrany a zadnou ruku jsem od carricka nevidel i kdyz jsem to durt pretacel .....ale jak spadl schvalne essien v pokutovem kopu nebo kdo to byl,tak to bylo dost nefer...chudak ferdinand take nervi...ale ta strela ronalda jak to vyrazil z brankove cary uplne haluz

Reagovat
smazaný uživatel

jinak co to tam dal Sir za sestavu zase proc nehral Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem koukal, snad proto ta prvni pule dopadla jak dopadla..

Reagovat
smazaný uživatel

presne mel tam dat teveze a ronalda nepo paula scholse fakt prvni pule uplne na chuja

Reagovat
smazaný uživatel

JA BYCH SE TESIL BOJ MANCHESTER UNITED VS CHELSEA V LIZE MISTRU VE FINALE. GLORY GLORY MANUT

Reagovat
smazaný uživatel

MU si to řádně zkomplikovali, konec PL je tak dramatický, že by to takhle snad nikdo ani nemohl předpokládat. Jistou výhodu do posledních kolo ale MU mají a to je rozdíl ve skóre. Samozřejmě za předpokladu, že už výsledkově nevybouchnou. Titul přeju jim, pokud by ho nakonec získala Chelsea, asi by to bylo i trošku nespravedlivé, to by se mi hrubě nezamlouvalo !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele