7. kolo
23.09.2007 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur 1:1

V souboji dvou trápících se týmů si ani jeden výrazněji nepomohl. Bolton remizoval s Tottenhamem 1:1, oba týmy se po sedmém kole nachází v zóně sestupu.

Poprvé v letošní sezóně se divákům na Reebok Stadium představil Iván Campo a hned se výrazně zapsal do kroniky zápasu. Španěl na sebe poprvé upoutal pozornost v páté minutě. Vyslal nádherný centr, který ve vápně našel Daviese, ten ale nedokázal přejít přes obránce Dawsona. Tottenham mohl jít do vedení po necelé půlhodině hry, Keaneovu střelu z ostrého úhlu však protentokrát Jaaskelainen kryl. Při další příležitosti hostů ve 33. minutě už však tolik štěstí neměl. Pokus Jenase ještě odrazil, na dorážku Robbieho Keanea byl už krátký. Bolton však odpověděl už po pěti minutách, trestný kop Dioufa hlavou nasměroval do sítě Ivan Campo.

Ve druhé půli se poprvé k ohrožení brány dostal hostující Tainio, Jaaskelainen vytěsnil jeho střelu mimo tyče. Po hodině hry se z přímého kopu zamířil Anelka přímo do Robinsonových rukou. Několik minut nato trefil Malbranque břevno. Poté domácí dvakrát ohrozili Robinsona, jak Anelka tak Campo však na gólmana nevyzráli. Poslední velkou šanci měl Keane, z blízka však Jaaskelainena nepřekonal.

Autor: Karel Přibyl

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Devil

Tottenham uz protrhne smulu a vyhraje . Ale nebude to lehky , Bolton taky potrebuje body jak sul .

Reagovat
HOST*Nethost

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele