28. kolo
02.03.2008 14:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Bolton Wanderers - Liverpool FC 1:3

Liverpool potvrdil vzestup formy a z Reebok Stadium si veze tři body za výhru 3:1. Reds vedli již o tři branky, za domácí pouze korigoval Tamir Cohen.

Lépe do zápasu vstoupil Bolton a hned v úvodních minutách nastřelil Diouf z trestného kopu tyč. Wanderers srazila na zem 11. minuta. V ní vystřelil Gerrard, Jaaskelainen na první pohled snadnou střelu nedokázal zlikvidovat a míč ke smůle domácích skončil v síti - 0:1.

Bolton neodehrál vůbec špatný první poločas a ještě před jeho koncem měl dvě velice nadějné příležitosti. Hlavičku Daviese nejprve skvěle zlikvidoval Reina a neuspěl ani Cahill, který se po trestném kopu ocitl zcela sám, ovšem nezamířil přesně.

Chleba se definitivně začal lámat v úvodu druhé půle. Přesně po hodině hry vystřelil Kuyt, míč se od tyče odrazil zpět do hřiště a Babel již neměl příliš velký problém s tím poslat ho do sítě - 0:2.

Další úder zasadil Liverpool svému soupeři v 75. minutě, to se do míče levačkou opřel Fabio Aurelio a jeho nádherná střela znamenala již tříbrankové vedení - 1:2.

Domácí nakonec zaznamenali alespoň čestný úspěch. V 79. minutě zahrával Taylor rohový kop a Cohen hlavou snížil na konečných 1:3.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Pharrell

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Seš vymrdanej, Liverpool je nejlepší !!!!!!!!!!!

Reagovat
Devil

Vyhra hostu ! tip.-0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton asi Liverpool nezastaví, bude to Liverpoolu. Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

taktak

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by sa tak stalo!

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to ještě lepší.

Reagovat
irik

1-3(Cohen-Jaaskeleinen own goal , Babel Auerlio) tipuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool začal konečně předvádět výkony, které jsme od něj očekávali. Hlavně, aby to vydrželo. A Bolton bude mít co dělat, aby ještě nesestoupil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele