7. kolo
23.09.2007 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Blackburn Rovers - Portsmouth FC 0:1

Velice nudný první poločas byl k vidění na Ewood Parku, kde se střetly Blackburn a Portsmouth. Oba mančafty nám ukázaly, že i v Anglii se může hrát fotbal na tak zábavné úrovni, na jakou jsme zvyklí u nás v Gambrinus lize. Hosté z Portsmouthu si ale nemohou stěžovat, vždyť na půdě Blackburnu vyhráli 1:0 a na to, jakým způsobem toho docílili, se nikdo v budoucnu ptát nebude.

Naprosto jediná zajímavá akce první pětačtyřicetiminutovky hned skončila prvním a také jediným gólem v tomto zápase. Jeho autorem byl ex-arsenalský kanonýr Kanu, trefil se z hranice malého vápna.

Po přestávce vzrušila přihlížející možná snad jenom šance Diopa ze 71. minuty, která však v gól nevyústila. Za zmínku stojí i solidně rozehraný přímý volný kop Bentleym, James však zasahovat nemusel. A na druhé straně hřiště musel v 88. minutě pohotově zachraňovat čest Blackburnu brankář Friedel proti střele střídajícího Taylora. Přeci jen druhý poločas už byl o mnoho zajímavější než ten první, ale další gól nepřinesl, a tak Pompey uhájili cenné tři body na půdě Rovers.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Devil

1,0

Reagovat
HOST*Nethost

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele