2. kolo
28.11.2007 21:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Blackburn Rovers - Aston Villa 0:4

Měl to být vyrovnaný souboj týmů ze středu tabulky, ovšem Aston Villa si z něj udělala téměř vlastní exhibici. Svému soupeři nadělila čtyřgólový debakl a z Blackburn si odvezla cenné tři body. Svěřenci Martina O‘Neilla tak natáhli sou sérii výher na čtyři zápasy.

Villians od začátku utkání dokazovali, kdo je na hřišti pánem, přesto jako první zahrozili domácí. V 15. minutě se k přímému kopu po faulu Barryho na McCartyho postavil záložník Bentley, který svou střelu zhruba z 25 metrů napálil přímo do rohu Carsonovy brány. Anglický gólman se však vyznamenal a jeho nebezpečný pokus vyrazil. Tlak Villy po této akci gradoval a vyvrcholil v 29. minutě, kdy se hlavou prosadil po centru Younga vysoký kanonýr John Carew. Nechybělo moc a hosté mohli jít v první půli dokonce do dvougólového vedení. Opět u toho byl norský reprezentant ve službách Aston Villy John Carew, který ale nedokázal zužitkovat výbornou přihrávku Stiliana Petrova.

Blízko vyrovnání byl Blackburn ve druhé minutě druhého dějství, kdy volej McCartyho zastavil na poslední chvíli obránce Zat Knight. Naděje na dobrý výsledek vzalo domácím v 52. minutě vyloučení Nelsena, který v pokutovém území předvedl zákrok za hranicí pravidel a zařídil tak pro hosty penaltu. Tu s přehledem proměnil pravý záložník Gareth Barry. Nejlepším hráčem byl po zápase vyhlášen reprezentant Ashley Young, především díky gólu, který vstřelil v Friedelovi v 81. minutě. Dílo zkázy dokonal minutu před koncem normální hrací doby střídající Marlon Harewood.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeji hostům, ale vidím to nejspíš na remízu. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanoušek aston Villy a proto je jasný komu budu fandit a doufám že to tak dopadne protože pátý místo je na dosah!

Reagovat
smazaný uživatel

No výborně hoši poslední dva zápasy a skore 7:0 a pan Carew se nám probudil, jen tak dal! Bojím se že v sobotu to ale asi nevyjde

Reagovat
Asics.x

No to je krasa, dvakrat venku a skore 7:0. jen tak pokracovat ted s Arsenalem a je to fantazie...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele