37. kolo
03.05.2008 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Wigan Athletic 0:2

Studenou sprchu v podobě porážky dostala favorizovaná Aston Villa, když si její obránci nedokázali poradit s Valenciou, který ji v druhém poločase dvěma góly potopil. Hosté si výhrou zajistili setrvání v nejvyšší anglické fotbalové lize. Situaci si naopak zkomplikovali domácí, kteří budou muset vyhrát v posledním kole na hřišti West Hamu, pokud si chtějí zajistit své dosavadní šesté místo.

Do zápasu vkročila o něco aktivněji Aston Villa, přestože měla první větší šanci přibližně v půlce prvního poločasu, kdy Barryho hlavičku bezvadně zlikvidoval Kirkland. Po této šanci se probudili hosté, když se do několika šancí dokázal dostat Bent. Ale ani z těchto mráčků nezapršelo a první poločas tak skončil spravedlivou, leč nudnou remízou.

V druhé půli všichni očekávali vzrůstající tlak domácích. O to větším překvapením se tak stal gól, který vsítil wiganský Valencia v 52. minutě. Domácí fotbalisté se ani nestačili probrat z obdržené branky, když ten samý hráč nadobro pohřbil jejich šance na slušný výsledek, když paradně napálil z dálky balón, který zapadl do Carsonovy svatyně. Protože se domácí již nedokázali zmobilizovat k náporu, zápas skončil zaslouženou výhrou předem odepisovaného Wiganu.

Autor: Tomáš Starý / eurosport.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

aston villa jednoznacne vyhraje 3 0

Reagovat
Devil

Mam radej Aston Villu,ale at klidne vyhraji hoste je me to fuk,hlavne at Wigan prohraje v poslednim kole s MU.tip.-2:0 pro Villans.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa má fazónu, doufám, že neubere z nasazeného tempa. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Villans miluju :) a proto je to snad jistá 1 a pohár UEFA v kapse a třeba se ukážou u nás v republice!!

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele