5. kolo
10.09.2005 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 0:0

Vyrovnanému a otevřenému zápasu dominovaly především obrany, na jedné straně Carragher a na druhé King byli ve skvělé formě. Na straně domácích Defoe pálil nad, Jenas nedokázal využít zaváhání Reiny a opět Defoe, když už se mu podařilo dostat míč do sítě, byl v ofsajdu. V dresu Liverpoolu jako první zahrozil Cissé, když střílel mimo, Luis García z úhlu trefil jen boční síť, Crouchova hlavička byla příliš vysoká. Největší šanci prvního poločasu měl tottenhamský Grzegorz Rasiak. Davidsův přímý kop Reina jen vyrazil a hlavičku polského reprezentanta zastavilo břevno.

Po přestávce, kdy začalo pršet, se hrál zajímavější fotbal a navrch měli hosté, kteří byli velmi blízko vedoucímu gólu. Gólman Robinson byl v pohotovosti při dělovce Cissého, řádně se protáhl také při dalekonosném pokusu Riiseho. Na další ránu norského záložníka nedosáhl, ale míč se od břevna odrazil na brankovou čáru a zpět do hřiště. I hosté měli šance, Carrickovu ránu vyrazil Reina a dorážka Defoeho šla nad, Rasiak po rohovém kopu rozvlnil síť, ale sudí branku neuznali, neboť centrovaný míč už předtím opustil hřiště. Stejně na druhé straně dopadl i Crouch, radost z branky vystřídal odkop od branky.

Kouč anglické reprezentace Sven-Göran Eriksson právě na tomto zápase vyhlížel možnou náhradu za Wayna Rooneyho, který proti Rakousku nemůže hrát kvůli kartám, ale moc spokojený asi nebyl. Určitě si však všiml skvělé formy domácího záložníka Michaela Carricka, který by se o místo mohl poprat s Gerrardem a Lampardem, jejichž současné výkony nikterak oslnivé nejsou.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Na White Hart Lane se představí Liverpool a ani zde to nebude mít jednoduché a myslím že oba týmy se spokojí s remízou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele