13. kolo
20.11.2005 17:00 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

Middlesbrough FC - Fulham FC 3:2

V neděli večer se v Middlesbrough odehrálo drama se šťastným koncem pro domácí, jenž porazili svého rivala ze středu tabulky - Fulham.

První půle nebyla příliš zajímavá a skóre se v ní měnilo jen jednou, když fulhamský útočník Collins John prostřelil v 9. minutě perfektním volejem Jonese v brance domácích. Ve druhém poločase Middlesbrough přitlačilo a v 64. minutě dokázalo vyrovnat. Aiyegbeni Yakubu svým centrem našel volného Morrisona a jeho pravá noha se už nemýlila. V 70. minutě hostům vrátil vedení Papa Bouba Diop, jenž tvrdou hlavičkou zužitkoval Johnův roh. Šanci na vyrovnání pak po Yakubově přihrávce trestuhodně zahodil Hasselbaink střelou do boční sítě. O chvíli později ale svou chybu odčinil, to když zpracoval Southgatův centr a svou střelou trefil spoluhráče Yakubu, od nějž se míč odrazil do brány. Hosté sice protestovali proti jasnému ofsajdu, ale čárový rozhodčí ho neodmával a hlavní rozhodčí Rennie branku uznal s tím, že rozhodnutí čárového nemůže změnit. O šest minut později pak Hasselbaink dokončil obrat a svým gólem získal cenné tři body pro Middlesbrough.

Po zápase se k situaci kolem Yakubova gólu vrátil i trenér domácích McClaren: "Je mi sice líto Chrise Colemana, ale vítězstvím jsme nadšeni. Bylo pro nás velmi důležité."

Autor: Tomáš Bělonožník

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele