22. kolo
14.01.2006 16:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 1:0

Anfield Road přichystal souboj dvou týmů bojujících o milionářskou Champions League, Liverpool přivítal Tottenham. Domácímu kouči Benitezovi chyběl pouze Zenden, jinak Reds nastoupili kompletní, Tottenham se také představil v nejsilnějším možném složení, tedy i s uzdravenými navrátilci do sestavy Davidsem a Kingem. Poslední zápas před odjezdem na Africký pohár národů odehrál za hosty Mido. První vzájemný zápas na White Hart Line skončil bez branek.

Úvodní příležitost měl v osmé minutě Peter Crouch, jeho hlavičku vyrazil Paul Robinson na rohový kop. Největší příležitost první půle měl Morientes, po Finnanově centru hlavou trefil jen spojnici tyče a břevna. Druhý poločas nabídl výrazně zajímavější podívanou než předchozí dějství. V 53. minutě odcentroval Finnan a jeho přetažený centr parádně uklidil z voleje do sítě svým prvním letošním gólem Harry Kewell, byla to jeho první trefa od prosince 2004. Chvíli poté centroval Riise a hlavičku Crouche bravurně zneškodnil Robinson. Na druhé straně nebyl bez práce ani Reina, na němž si během několika minut vylámali zuby Tainio, Keane i Mido. Liverpoolský náhradník Cisse ve vyložené šanci netrefil branku, a protože se na druhé straně neujala ani střela Defoa, získal Liverpool za výhru nad Tottenhamem důležité tři body v boji o Ligu mistrů.

Autor: Tomáš Kohlmann

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mají víc štěstí než rozumu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele