6. kolo
20.09.2003 13:30 CET
0 : 5
(0:2)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC 0:5

Chelsea zavítala na půdu nováčka Wolverhamptonu jako jasný favorit a naložila mu další pořádnou porci gólů. Wolves, kteří od úvodního zápasu, kdy se trefili do sítě Blackburnu, ani jednou neskórovali, po celý zápas hráli druhé housle a nedali šanci nikomu zapochybovat o tom, že si Chelsea odveze všechny tři body. I přesto, že hosté oproti zápasu se Spartou vyměnili hned sedm hráčů a jen na lavičce zůstali třeba Verón, Mutu nebo Petit. Gólparádu otevřel v 17. minutě Frank Lampard, když se nádhernou střelou trefil z rohu pokutového území – 0:1. O necelých 20 minut později přidali hosté druhý gól, když se již popáté v sezóně trefil Jimmy Floyd Hasselbaink – 0:2.

Ani druhá půle nezačala nijak překvapivě, domácí se jen těžko vymaňovali z tlaku a po sedmi minutách kapitulovali potřetí. Gudjohnssenův centr přesně našel Damiena Duffa a ten otevřel svůj gólový účet v novém dresu – 0:3. Domácím hráčům trvalo téměř hodinu, než si vypracovali první příležitost, Gudjonsson ale mířil mimo. V 65. minutě Hassebainka nahradil Hernán Crespo a už o dvě minuty později, svým prvním dotekem v zápase, vstřelil svůj první gól za Chelsea, když zužitkoval přihrávku od Damiena Duffa – 0:4. Poté začali kousat také domácí a vypracovali si několik šancí, Butler a Iversen nastřelili krátce po sobě břevno, ale gólový půst Wolverhamptonu, trvající již téměř osm hodin, neukončili. Konečnou podobu dal výsledku v nastaveném čase opět Crespo – 0:5.

Chelsea pokračuje ve skvělém tažení, letos ztratila body jen remízou s Blackburnem a v tabulce je druhá za Arsenalem, ale ztrácí jen bod a má zápas k dobru. Mimo to je také nejlépe střílejícím týmem, Wolves naopak ze všech nejvíce branek inkasovali a jsou s jediným bodem poslední.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele