Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina F
08.10.2016 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Skotsko - Litva 1:1

I reprezentanti Skotska jsou součástí nesmírně nabité kvalifikační skupiny B, kde můžeme sledovat mimo jiné Slovensko nebo čím dál méně slovutný Albion. Skotům se však úvod do kvalifikace nadmíru povedl, když si v prvním zářijovém střetnutí s přehledem poradili na Maltě s místním outsiderem 5:1. To jejich dnešní soupeř z Litvy má po domácí remíze se Slovinskem na kontě zatím jeden jediný bod.

Zápas jako takový příliš vyložených šancí nenabídl, a první šanci, která skutečně mohla reálně skončit vedoucí brankou jednoho či druhého týmu, tak registrujeme až ve druhém poločase. Ve čtyřiapadesáté minutě po povedeném centru z levé strany hřiště od Andrewa Robertsona v šestnáctce hlavičkoval Chris Martin, avšak pokus jmenovce zpěváka Coldplay litevskou branku jen těsně minul.

Podle známého hesla nedáš - dostaneš se tak do vedení o necelých pět minut později dostali hosté z Litvy. Na konci povedeného litevského brejku byl Fjodor Černych, na jehož přesně umístěnou střelu byl Marshall v brance Skotů krátký a hosté šli do jednobrankového vedení.

O dvě minuty později měl ke srovnání dobrou příležitost James Forrest, poté, co se k němu dostal míč, který litevský gólman po jiné akci domácích vyrazil jen ke skotskému hráči, avšak Forrest v zajímavé šanci neuspěl a Litva nadále vedla.

Na vyrovnávací branku si tak domácí fanoušci museli počkat až do samého závěru střetnutí. V devětaosmdesáté minutě se o něj po dlouhém autovém vhazování postaral James McArthur, což Skotům vyneslo alespoň bod za remízu 1:1.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
pawelFCB

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

litva to jsou ku--y

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele