Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina C
11.11.2016 20:45 CET
0 : 8
(0:3)

Reportáž

San Marino - Německo 0:8

Do utkání se San Marinem vstupovalo Němci jako jasný favorit, což potvrdila už šestá minuta, kdy se prosadil středopolař Juventusu Samiho Khediry. O tři minuty později už to začínalo vypadat na jednoznačný večer ve znamení branek do domácí sítě, kdy už na 2:0 zvyšoval Serge Gnabry, který přitom absolvoval svůj reprezentační debut.

Ve dvaatřicáté minutě na 3:0 dával Jonas Hector, a gól levého obránce Kolína a autora vítězné penalty ze čtvrtfinále ME s Itálií byl také autorem poslední branky hostů v prvním poločase. Další gól přidal až v padesáté osmé minutě Serge Gnabry a ofenzivní hvězda Werderu Brémy tak ozdobil svůj první start v repre dalším gólem - byť opakovaný záběr ukázal, že byl bývalý hráč Arsenalu v ofsajdu.

V šedesáté páté minutě se znovu prosadil Jonas Hector a Marc André ter Stegen, jenž pro dnešní utkání v brance nahradil Neuera, si mohl klidně číst noviny - hrálo se totiž jen na jedné straně hřiště a góly padaly také jen do branky outsidera. Tu další a svou již třetí v utkání vstřelil Serge Gnabry, který tak zakončil svůj vskutku velkolepý večer hattrickem.

Domácí se nakonec přece jen prosadili, ale bohužel pouze do vlastní sítě - vlastní branku si vstřelil Stefanelli a už to bylo 7:0. Poslední branku zápasu nakonec vstřelil v osmdesáté šesté minutě Volland a završil tak jednoznačný večer obhájců trofeje z Brazílie.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:7

Reagovat
vanGomm

Bilance San Marina od kval.na EURO 1992 až dosud 125 0 3 122 17:557.Takové týmy jsou ve skupinách vždy pouze do počtu a tvoří vlastně hodně nepovedený komparz.Jejich účast je svým způsobem o ničem.Snad to někdy někoho napadne a zavede se stejný model jako je npř.v LM.Tedy předk. a kvalif. skupiny by pak byly pouze o 4 týmech.Věřím,že by to po všech stránkách prospělo.Hlavně by ubylo těch repre přestávek,protože každý tým by ve skupině hrál místo 10 pak 6 utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

0:9

Reagovat
vanGomm

Tak má tohle vůbec nějaký smysl?Němci hráli pouze to k čemu je soupeř přinutil.Hráli tedy max na půl plynu,protože jinak by jim snad dali 15 gólů.Kompetentní orgány by se měli už konečně zamyslet.Takový model LM tj.predkolo a pak 4 členné skupiny by bylo určitě lepší řešení,než tyto komedie,které jsou dobré pouze na to,aby se překonával střelecký rekord.

Reagovat
adoxx

LM je úplně něco jiného s tím co si napsal já Teda nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

ale v americe, asii i africe to tak funguje i na MS ty úplně něco jiného

Reagovat
adoxx

I v Oceánii ,ano to vím ,ale v Evropě bych to nechal tak jak je

Reagovat
vanGomm

Ano přesně,tak jak napsal extraprase v severní a stř.americe,asii a v africe to funguje.Tam s tím problém nemají.Prostě slabší týmy podle koeficientů hrají předkola.Záleží pak na nich.Postup mají ve svých rukách,tedy vlastně nohách Nikdo jim cestu dál nezavírá.Co je na tom špatného?Podobné zápasy jako tento nikomu nic nepřinesou.Možná si může přijít na své leda tak pár masochistů Co se kval.MS týká,tak bych dokonce uvítal,když už se tedy jedná o to MS,aby byly tzv.světové kvalifikační skupiny.Doby,kdy se před 90 lety k zápasům cestovalo parníkem jsou dávno pryč.Nyní se k zápasům létá a zde je úplně jedno,že by třeba reprezentace ČR letěla místo na Island do Ghany.A šance dostat do skupiny takovou Brazílii .To by bylo teprve něco pro fanoušky!Brazílii u nás totiž viděli diváci naposledy v červnu 1968,tedy téměř před 50 lety.Jednalo se sice o přátelák,ale i na ten přišlo 60 000 lidí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele