Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina B
13.11.2016 18:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Maďarsko - Andorra 4:0

Hráči Maďarska byli dost možná nejpříjemnějším překvapením letošního mistrovství Evropy, když po sympatických výkonech postoupili z obtížné skupiny a padli až v osmifinále s favorizovanou Belgií. Do utkání kvalifikace na mistrovství světa s Andorrou ovšem vstupovali na trávník v Budapešti proti fotbalovému trpaslíkovi coby jednoznačný favorit a cokoliv méně než zisk tří bodů by byl pro Maďary zklamáním.

Za vítězstvím domácí vykročili ve třicáté čtvrté minutě, když poslal do vápna z pravé strany prudký centr přímo na branku Dzsudzsák. Gomés v brance Andorry však balon pouze vyrazil před sebou, kde už číhal připravený Zoltán Gera, jenž měl poměrně lehkou práci.

Dvoubrankové vedení Maďaři získali o sedm minut později a znovu u toho byl aktivní Dzsudzsák. Tentokrát poslal balon do vápna tak šikovně, že došel až Langovi, který pálil z první - a přesně. Do kabin šli tedy domácí se solidním náskokem.

Na třetí gól si museli příznivci domácího mužstva na stadionu v hlavním městě Maďarska poměrně počkat. Přišel až v sedmdesáté třetí minutě, když se po solidní maďarské kombinace k míči dostal Ádám Gyurcsó a Gomés lovil míč ze své sítě v dnešním utkání už potřetí. A rozhodně ne naposled.

Definitivní tečku za podařeným zápasem a vysokým vítězstvím Maďarska proti Andoře totiž napsal Adam Szalai. Ten v osmdesáté osmé minutě dostal jako na podnose výtečnou přihrávku od Stiebera a efektně patičkou přidal další gól svého mužstva.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Maďarsko vyhrá aspoň 5:0, tu si trochu oddýchnu a potom zaberú v dôležitejších zápasoch

Reagovat
veikko

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele