Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina E
08.10.2017 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Kazachstán - Arménie 1:1

V nic neřešícím utkání si reprezentace Kazachstánu a Arménie rozdělily body za remízu 1:1. Arménci byli po většinu času lepším týmem, ale prosadit se dokázal jen hvězdný Henrik Mchitarjan. Na jeho trefu odpověděl ve druhém poločase Bauržan Turisbek.

Arménci začali v Astaně hodně aktivně a Kazachstán se jenom bránil. Pizzelliho povedenou ránu Loria s vypětím všech sil vyrazil a kazašského brankáře nepřekonal ani ve velké šanci Simonjan. Arménie udeřila ve 26.minutě, kdy Pizzelli šikovně vysunul největší hvězdu hostí Henrika Mchitarjana a ten ukázal, proč obléká dres slavného Manchesteru United. Nádherným lobem překonal Loriu a zajistil jednobrankové vedení.

Hosté byli nadále lepším týmem a ještě do konce prvního poločasu mohli zvýšit náskok, ale Adamjan zblízka nevyzrál na Loriu. Brankář Kazachstánu byl nejvytíženějším hráčem a jen díky němu domácí prohrávali jen o jeden gól.

Krásná Simonjanova střela skončila těsně vedle a Kazachstán následně zničehonic udeřil. Murtazajev poslal na zadní tyč přesný centr a Bauržan Turisbek hlavou srovnal na 1:1. Arménie se z inkasovaného gólu nemohla vzpamatovat, přesto byla v závěru blízko vítězství. Ve třetí minutě nastavení Loria neodhadl centr a toho okamžitě využil Adamjan! Naštěstí pro domácí byl na brankové čáře Logviněnko a Adamjanovu střelu zastavil. Kazachstán tedy ubránil nerozhodný výsledek 1:1, ale ve své kvalifikační skupině skončil i tak poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
veikko

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele