Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina H
07.10.2017 18:00 CET
0 : 6
(0:3)

Reportáž

Gibraltar - Estonsko 0:6

Jasného favorita v podobě hostujícího celku mělo utkání Gibraltaru s Estonskem. To se ukazovalo od samého úvodu střetnutí - už v desáté minutě rozehrál Vassiljev roh přímo na Siima Lutse a ten hlavičkou poslal míč do sítě - Estonci vedli 1:0.

O dvacet minut později pak hosté přidali i druhou branku, když se ve vápně prosadil Mattias Kait. Ve třicáté osmé minutě pak na poločasové skóre 3:0 upravil Sergej Zenjov a nebylo pochyb o tom, že se Estonci odnesou ze zápasu tři body.

Přesto se jim však ještě ve druhé půli podařilo skóre několikrát navýšit. Na 4:0 nejprve v padesáté druhé minutě zvyšoval Joonas Tamm, když prostřelil bezmocného gólmana Gibraltaru. Stejný hráč se prosadil i v minutě šedesáté páté, kdy ho ve vápně skvěle našel Ilja Antonov.

Závěrečný pátý úder pak Estonci Gibraltarcům uštědřili třináct minut před koncem základní hrací doby. Celá akce začala u Ragnara Klavana - kapitán estonského mužstva a obránce LFC sklepl míč pro Joonas Tamma a ten třetím gólem v utkání rozhodl o konečném skóre zápasu - Estonci Gibraltar rozdrtili 6:0 a připsali si povinné tři body proti slabému mužstvu.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (1)

Přidat komentář
veikko

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele