Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna AFC (Asie) - čtvrtá fáze - skupina A
18.06.2013 14:00 CET
5 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jeste chce Uzbek premejslet nad cistim postupem, tak musi jednoznacne vyhrat a meli by to zvladnout 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Uzbekistán si doma v Taškentu nepřipouští nic jiného, než výhru. Minulý zápas se jim vůbec nepovedl a podruhé zaváhat si již dovolit nemůžou. V domácích zápasech však v této kvalifikaci trochu zaostávajíé za očekáváním, z čehož by mohl těžit Katar, ale ani ten venku nehraje optimálně, ba právě naopak. Takže čekám, že to domácí zvládnou a uvidíme, jaký bude mít skupina konečný vývoj. Osobně jim to velmi přeju ... Tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
paver

1:0

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ohromna, ohromna smula, oni dokazou vyhrat 5:1, ale i tak jim nestaci skore na to aby ciste postoupili z toho druhyho mista. Kazdopadne pokud v barazi budou hrat jako dneska, tak se nemaj ceho obavat

Reagovat
Shevchenko

Na takovou Uruguay nemají

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to ty muzes vedet? Uruguay posledni dobou nepredvadi nic velkyho

Reagovat
Shevchenko

I tak jsou o třídu před Uzbeky

Reagovat
smazaný uživatel

Byť Uzbekistán po polovině zápasu prohrával, dokázal to zcela otočit a nasázel soupeři na cestů domů pěknou nadílků gólů. Bohužel ani toto vysoké vítězství jim nestačí na přímý postup na MS a budou se ještě muset bít v ošidné baráži. Je to škoda a doufám tedy, že jim to tam už vyjde. A Katar nám ukázal, že se mu venku nedaří.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele