Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna CAF (Afrika) - první fáze - odvety
15.11.2011 16:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

proč to tam už ne napíšou

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý francouzský reprezentant Didier Six se stal novým trenérem Toga. Mistr Evropy z roku 1984 povede mužstvo dnes a v úterý ve dvou zápasech s Guineou Bissau v kvalifikaci mistrovství světa 2014. Pak by měla národní federace potvrdit jeho stálé angažmá. Sedmapadesátiletý Six odehrál za Francii 52 zápasů a dal 13 branek, nastupoval mimo jiné za Aston Villu, Stuttgart a Galatasaray. Během působení v Istanbulu dokonce získal turecké občanství a přijal jméno Dündar Siz. Trenérské zkušenosti však nemá prakticky žádné.

snad bude good

Reagovat
smazaný uživatel

Togo vyhraje 2:0(Adebayor,Mango)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 po penaltách

Reagovat
smazaný uživatel

výborně Togo.Výborně gakpé 2 goly ve 2 zapasech hovori za vse

Reagovat
smazaný uživatel

trochu mě zklamalo,že to nebylo jednoznačnější a Togo se muselo o výsledek bát do poslední minuty.Ale na druhou stranu zase ukazalo ze neni zavisle jen na Adebayorovi a i gakpe je super navic v kazdem utkani chytal jiny brankar.1.l zapas mawugbe atsou a druhy kossi agassa ktery cistym kontem ukazal opet sve kvality.oba zapasy navic odehral 20 lety talent z auxere kossi segbefia a druhy zapas hral 90 minut jiny mladik 20lety kokou

Reagovat
smazaný uživatel

Togo

Reagovat
smazaný uživatel

tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele