Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina E
06.09.2013 20:30 CET
4 : 4
(3:1)

Reportáž

Island vstal z mrtvých a veze si z Bernu produktivní remízu

Neobvyklý kvalifikační zápas byl k vidění na stadionu Stade de Suisse, kde Švýcaři čtyřmi zásahy otočili skóre na svoji stranu, avšak během druhého dějství bylo nečekaně srovnáno a oba týmy si odnášely bod za bodovou dělbu.

Očekávaný favorit měl zpočátku více ze hry, avšak z ničeho nic musel již po třech minutách lovit kulatý nesmysl ze sítě: Sigthórsson svým pasem oslovil nabíhajícího Gudmundssona, jenž nezaváhal - 0:1. Netrvalo však dlouho a bylo znovu srovnáno. Xhaka našel Lichtsteinera a křídelní hráč zkušeně vyrovnal na 1:1! Další branku vzápětí přidal Schär a po Shaqiriho přihrávce zřejmě definitivně rozhodl svým druhým zásahem Lichtsteiner - 3:1. Tou dobou byl Island na odpis...

To se však rázem změnilo. Džemaili sice krátce po začátku druhého dějství z pokutového kopu zvýšil domácí vedení už na tříbrankový náskok, ovšem ani to nevadilo a Sigthórsson za okamžik trestal zaváhání - 4:2. Gilfy Sigurdsson to zkoušel marně, ale přesto se jeho barvy dočkaly bodové odměny, když hned dvakrát udeřil do černého zásluhou Gudmundssona - 4:4.

Autor: Jiří Vojík / uefa.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
veikko

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Svycari si upevni 1.misto ve skupine...tip 1...2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 tezky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 (moj tip) ale vidim to na 2:1, 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
bafpasak

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele