Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina C
22.03.2013 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Irsko vybojovalo ve Švédsku cennou bezbrankovou dělbu bodů

Kromě vedoucího Německa zůstávají nadále ve skupině C bez porážky i druzí Švédové, kteří se po remíze s Irskem drží o bod před svým ostrovním konkurentem. Oba aktéři mají na vedoucí DFB-Team ještě zápas k dobru!

Teploty ve švédském hlavním městě ukazovaly před utkáním sedm stupínků pod bodem mrazu, zatahovací střecha ale všem aktérům poskytla alespoň trochu korektní podmínky. Ostrovní celek byl i přes několik změn od první minuty lepším týmem. Po akci kapitána Robbieho Keana s Longem před sebou měl nadějnou možnost Walters, útočník Stoku ovšem hlavou nemířil přesně.

Drtivá většina ofenzivní produkce Irů putovala přes kopačky Jamese McCarthyho, který pro své spoluhráče připravoval jednu nadějnou možnost za druhou, avšak neúspěšně. To na opačné straně premiérově zahrozil Larsson, avšak volej křídelníka Sunderlandu se mezi tři tyče nevešel! Podobně dopadly rovněž střelecké pokusy Ibrahimoviče a Hyséna, které shodně zastavil skvělý strážce irské branky! Forde se následně vyznamenal i při dalekonosném volném přímém kopu Källströma. Ještě do pauzy to zkoušel Ibrahimović, ale svoji snahu namířil pouze do nachystaného Colemana!

Po obrátce byl na programu totožný obraz hry. Clarkovo zaváhání mohl potrestat Safari, jenž potom oslovil Larssona, který opětovně zakončil na vlastní pěst a prostor ohraničený třemi tyčemi stejně nenalezl. Jednu šanci měl pro sebe rezervovanou i Keane, momentální opora Los Angeles Galaxy však mířila vysoko nad branku! Švédové měli před koncem více ze hry, ovšem Ibrahimović, Kacaniklic, ani Elm nemířili přesně.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 1 , 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...4:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se sekl...a to o dost

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Zlatan hattrick

Reagovat
MagpeCZ

3:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele