Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Surinam v tomto zápase vyhrá 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne 5:0 pro domaci kteri se budou snazit potrapit el salvador...asi to nedaji ale tenhle zapas je jasny davm opet hcp na domaci

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Surinam !!!

Reagovat
hradec

Sice těsná ale přece jen výhra. Pro Surinam to je ale přece málo v souboji o jedno místo zaručující další fázy kvalifikace mistrovství světa 2014 (Brazílie) rozhoduje každý gol a tato velmi těsná výhra nad trpaslíkem s Kajmanských ostrovů není zrovna přesvěčivá. Na začátek jsou tři body přesto velmi důležité v očekávaném boji o 1 místo Se Salvadorem(nejspíš větší favorit skupiny).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele