Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna CAF (Afrika) - druhá fáze - skupina D
07.06.2013 19:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Súdán bude mít v tomto zápase proti silné Ghaně problémy. Sice hraje doma v Chartúmu ale jeho výsledky jsou neurovnané a úroveň týmu celkově klesá. Ghana patří naopak k nejužší africké špičce a bojuje o první místo ve skupině D zaručující baráž AFC. Takže uvidíme, jestli se předem dané potvrdí ... Tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepsich tymu Afriky Ghana bude bojovat o baraz a predem si myslim ze to dokazou, protoze prohra se Zambii je bude jeste dlouho mrzet, ale nic neni ztraceno, tady si myslim ze vyhraje minimalne o gol, pricemz Sudan gola neda, jak rika jejich bilance 0:3

Reagovat
MagpeCZ

4:1

Reagovat
MagpeCZ

tedy 1:4 samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

no nevymlouvej se

Reagovat
smazaný uživatel

Súdán nakonec Ghaně podlehl, ale nic jiného se u tohoto zápasu nečekalo. Předpoklady se v tomto případě potvrzují a Ghana střádá další důležité body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kvalita Ghany je neskutecna, kdyz i v 10ti lidech dokazou pred koncem vstrelit 2 kousky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele