Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina E
11.10.2013 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Slovinsko díky skvělému Novakovićovi smetlo Nory a živí šanci na baráž

Slovinci vstupovali do zápasu s Norskem s jediným možným cílem - zvítězit. Kanonýr Milivoje Novaković se o jeho splnění postaral prakticky sám - vsítil hattrick a zajistil svému celku vidinu listopadové baráže.

34letý kanonýr japonského Omiya Ardija rozhodl o jasném průběhu už v úvodní čtvrthodině, kdy během dvou minut obstaral dvě třetiny svého večerního představení. Stačilo mu dvanáct minut a otevřel skóre. Výborně si naběhl na parádní centr Brečka a z prostoru zadní tyče nehlídaný uklidil míč do sítě poprvé.

Za minutu a půl mu Stadion Ljudski vrt aplaudoval podruhé. Kevin Kampl oslovil v šestnáctce Andraže Kirma, jenž místo střely zvolil ideální pas kolem ležícího brankáře Novakovićovi, jenž měl pozici výrazně usnadněnou.

Před přestávkou měli šanci na snížení dvougólového deficitu Daniel Braaten a Magnus Eikrem, ale ani jeden z nich si s Handanovićem neporadil. Definitivní tečku za norskými nadějemi pak učinil Milivoje Novaković už tři minuty po změně stran.

Nezcela přesná rozehrávka hostí předznamenala přesný pas do samostatného úniku od jednoho ze slovinských hráčů a zkušený střelec se tváří v tvář brankáři Jarsteinovi nemýlil. Svoji umístěnou střelu orazítkovat o tyč, "čepice křepčících fanoušků letěly dolů" a celé Slovinsko mohlo slavit důležité tři body.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodně zajímavý souboj. Oba se budou snažit dostat se na druhou příčku. 2:2

Reagovat
veikko

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip 12.Remíza je pro oba už málo.Protože druhý z této,nebo druhý ze skupiny B se do baráže nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0, možno 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
rickroll

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele