Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina C
16.10.2012 20:35 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Rakušané rozstříleli Kazachy a zapisují si povinné tři body

Dvě nepovedená vystoupení z domácího pohledu budiž zapomenuta a po výhře nad Kazachstánem se mohou svěřenci Marcela Kollera opět směle dívat kupředu. Konkurence však nespí a Rakousko musí v nastaveném trendu vytrvat!

Utkání se podle očekávání rozbíhalo v pozvolném tempu, obě strany hrozily zejména dalekonosnými pokusy, ovšem výraznější nebezpečí se z toho nereflektovalo. Přesto mohl být euro-asijský stát hned dvakrát vděčný Sidelnikovi, jenž udržel čisté konto proti ráně Harnika a následně za svá záda nepustil ani hlavičkový pokus Junuzoviče. Ve 24. minutě už však opakovaný Alabům centr našel Janka, a ten otevřel skóre - 1:0.

Svou troškou chtěl "do mlýna" přispět i Arnautović, tomu ale překazil radost opět kdo jiný, než duchapřítomný strážce kazašské branky! Hodně na sebe poutal pozornost zejména David Alaba, čerstvě uzdravený klenot mnichovského Bayernu byl po dlouhé přestávce při chuti a ve dvacáté osmé minutě natáhl zpoza vápna - kulatinu však nasměroval jen do tyče Sidelnikovovy brány!

Druhá půlka začala tak, kde skončila ta první - šancí Alaby, při které se znovu vyznamenal brankář FK Aktobe. Stále teprve 20letý rychlík se však dočkal, i když zprostředkovaně, po hodině hry, kdy jeho nabídku dopravil na místo určení opět pohotový Janko - 2:0. Premiérový reprezentační branka však byla z Alabova pohledu minulostí v 71. minutě, kdy skvělou individuální akci zakončil nechytatelně pod břevno a definitivu pak dostal výsledek v nastaveném čase zásluhou Harnika - 4:0.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kazasi muzou prekvapit..nedivil bych se ze by uhrali remizu v Rakousku...ale Rakusane hraji doma tak prece jen o gol by vyhrat mohli...tip 1..1:0

Reagovat
Veselac

přeji Kazachům ale tady přeci jen rozhodne domácí prostředí.tip 1, 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kazaši do boje

tip 1:0

Reagovat
pavel.fotbal

9:0

Reagovat
smazaný uživatel

? srandujes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kazaši můžou překvapit a ten kurz na Rakušáky přehnaně nízkej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele