Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna CAF (Afrika) - druhá fáze - skupina G
16.06.2013 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

I kdyz to ma Egypt slusne rozjety, tak by nemusel, ale Mozambik, klidne by to mohla bejt i remiza, no 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Mozambik bude chtět ještě suverénní Egypt v domácím prostředí pozlobit, ale těžko odhadovat, na kolik se mu to může povést. Protože Egypt má zatím v této fázi kvalifikace na MS jednoznačnou bilanci. A musel by to hrubě podcenit, aby z tohoto zápase nevyšel jako vítěz. Čímž by si právě tuto bilanci pokazil, ale vedoucí pozici by mu to neohrozilo. Tak uvidíme, jak to v Maputu nakonec dopadne, zvládne to Egypt? Tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Egypt to zvládl a suverénně jede dál !!! V této fázi kvalifikace má neskutečnou bilanci, jsem zvědav, jestli to dotáhne do konce. Pro domácí je to smůla, Mozambik může sice těšit, že nedostal od favorita více gólů, ale zase se sám neprosadil a byl naopak blízko remíze. I když pochopitelně nevím přesně, jak zápas probíhal . No ale, je to holt fotbal ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele