Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina H
22.03.2013 20:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Moldavsko - Černá Hora 0:1

Veledůležité vítězství zaznamenala Černá Hora v Moldavsku - díky triumfu 1:0 se balkánský tým utrhl na dvoubodový náskok na čele skupiny H. Hrdinou utkání se stal autor jediné branky Mirko Vučinić.

Hosté byli favoritem, avšak v první půli jim to na hřišti příliš nešlo; nakonec však dokázali uspět i přes vyloučení Milorada Pekoviće. Zápas samotný odstartovala střela Stevana Jovetiće, který z 20 metrů prověřil domácího gólmana.

Domácí zahrozili až těsně před pauzou prostřednictvím Alexandru Dedova, jehož vychytal Mladen Božović. Jinak ale hrozili spíše černohorští; Vučinić pálil mimo, a tentýž osud potkal i po přestávce Stefana Saviće.

Moldavsko nicméně ovládalo hru, a Černá Hora se dostala do laufu až ve druhé půli; brankář Pascenco se tak musel činit proti Volkovovu voleji. Domácí gólman se následně vynikajícím způsobem předvedl proti Vučinićově střele; hvězda Juventusu pálila zpoza vápna po 55 minutách.

Šance Černohorců na body se ztenčily po vyloučení Pekoviće, který si vyloužil druhou žlutou kartu za faul na Dedova; v té době ukazovala časomíra 61 minut. Remízový zápas však nakonec rozhodl Vučinić, který 12 minut před koncem uklidil svůj volej za záda domácího gólmana, a výrazně tak podpořil šance Černé Hory na postup.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Cerna Hora jede na postup...tip 2...1:3

Reagovat
smazaný uživatel

cerna hora bude rada za bod 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
MagpeCZ

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne je ta čierna hora strašne sympaticka

Reagovat
smazaný uživatel

cim to asi bude ty cikan ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si asi fakt niaky retardovany človek

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mysoccerplace.net/video/moldova-vs-montenegro-0-1-highlights

Nechápu proč tady zase nemají zaznamenanou červenou pro Gatcana...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele