Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna CAF (Afrika) - druhá fáze - skupina J
16.06.2013 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Libérie je sice v tabulce skupiny J poslední, ale neodpovídá to jejím možnostem. Navíc jsou mezi soupeři minimální bodové rozdíly. Určitě tedy patří tato skupina k těm nejvyrovnanějším. Co se týče tohoto utkání, tak hlavní město Monrovii čeká zajímavý a atraktivní zápas, Senegal si jede určitě pro body, byť v tabulce drží 1. místo, nemá však zdaleka nic jistého a nemůže si dovolit zaváhat. Ale Libérii se v domácím prostředí právě daří, takže to vidím nejreálněji na remízku a jak to bude doopravdy ? Hm ... Tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Libérie v domácím prostředí na Antoinette Tubman Stadium v Monrovii nevytěžilo ani bod a je to další zápas, který doma neustála. Byď byl Senegal před zápasem mírným favoritem, takhle jasné jsem to nečekal. Zápas s přehledem zvládnul, nezaváhal a zaslouženě žije dál postupový sen ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele