Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina E
10.09.2013 20:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Kypr - Slovinsko 0:2

Slovincům vyšla předposlední část kvalifikace na mistrovství světa na jedničku. Po hubeném vítězství nad Albánií vyhráli i na Kypru, kde se o důležité tři body postarali Novakovič a Iličič. V tabulce skupiny E jsou tak aktuálně na třetím místě bod za Islandem. Domácí naopak přišli o definitivní možnost pošoupnout se výš a skončí poslední.

Kouč Srečko Katanec může být opravdu spokojený. Byť jeho tým nemá před posledními dvěma utkáními nic ve svých rukou, svůj sen na Brazílii bude živit i v říjnu. Kypr je naopak ve velké krizi. Už potřetí v řadě v mistráku nevstřelil ani branku a stejně jako v pátek proti Norsku si na své konto připsal porážku 0:2.

Hosté vstoupili do utkání moc dobře. Ljubijankič se ve 12. minutě parádně uvolnil na pravé straně, předal balón na zkušeného Novakoviče, který se z blízkosti před gólmanem Georgallidesem nemýlil. Katanecovi hoši chtěli záhy přidat další zásah, nicméně Kirm ani Struna nebyli úspěšní v koncovce.

Také domácí mohli ihned ze dvou dobrých možnosti skórovat, avšak nehlídaný Alexandrou minul a Laban, jeden z jejich nejnebezpečnějších hráčů, nedokázal překonat brankáře Handanoviče. Vše rozsekla až 80. minuta, kdy po nahrávce od Novakoviče utnul kyperskou snahu na změnu výsledku přesnou ránou Iličič.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Oboum celkům celkem fandím, tak snad bod získají oba. 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
bafpasak

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnany match,, 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Makrides

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele