Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina C
10.09.2013 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Švédové po výhře na hřišti Kazachstánu zůstávají na baráži

Nesmírně cenné vítězství dokázali urvat svěřenci Erica Hamréna, jehož družina si z Astany veze plný bodový zisk, kterým si na druhé pozici drží vitální tříbodový odstup od svých rivalů z Rakouska a Irska.

Seveřané začali naprosto ideálně. Neuběhla ještě ani minuty hry, když Ekdalův pas skvělou individuální akcí zužitkoval Ibrahimović, jehož následná přízemní rána nedala Sidelnikovovi sebemenší naději mičudu zastavit - 0:1! Tou dobou to z hostujícího pohledu vypadalo na celkem snadnou práci, ovšem hned zanedlouho se ukázalo, že tomu tak nebylo.

Nejdříve mohl srovnat krok Chižničenko, tomu však pokazil radost skvělý zákrok Isakssona, který tak svoje barvy tímto zákrokem výrazně podržel nad vodou! Další velkou příležitost měl pro změnu Finončenko, ani tomu se však na kmenového hráče turecké Kasimpaşy vyzrát nepodařilo. Kazaši po obrátce zvýšili tempo, paradoxně ale tou dobou mohlo udeřit na opačné straně, Ekdal se užuž radoval, ovšem již překonaného Sidelnikova zachránila branková konstrukce! Ten samý hráč se o chvíli později pro změnu vyznamenal při další šanci Ibrahimoviče.

Autor: Jiří Vojík / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:2

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

svedi nesmi pustit sve misto... ale nadrou se 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
bafpasak

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Gól v 1. minutě, a tradičně Ibrahimovič .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele