Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna AFC (Asie) - čtvrtá fáze - skupina A
16.10.2012 14:25 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
hradec

PREVIEW: Asijská část kvalifikace o MS v Brazílii začíná v úterní hrací den zápasem Katar vs. Uzbekistán. Stadion Jassim Bin Hamad v hlavním městě pořadatele MS 2022 Dauhá bude svědkem možná rozhodujícího zápasu pro hosty. Uzbeci nesmějí prohrát, jinak ztratí kontakt s příčky, které zaručují MS, popřípadě baráž. Zatím totiž ani jednou nevyhráli a jsou po 3 zápasech poslední v pětičlenné skupině s jen 2 bodmi. Zaostávají tak za očekáváním. Právě oni měli být černým favoritem skupiny po Korejské republice, který má na to, dosáhnout minimálně 3.příčky. Ale ještě je čas a právě střetnutí s Katarem může znamenat obrat k lepšímu.

Katar si až na debakl od Koree drží výkonost a híčká 2bodový náskok.s barážovou pozicí. Tým, který je sledován, jestli má na to uspět na svém světovém poháru může neočekávaně nasbírat zkušenosti už v Brazílii. Cesta, však ještě není u konce, což ví i kouč Paulo Autuori.

"Bude to těžký zápas," řekl v pondělí. "Uzbekistán je těžký soupeř. Budeme muset hrát naplno, abychom je porazili," dodal. "Na tento zápas jsme se připravovali v SAE, kde jsme podstoupili výcvik a hráli dvá přátelské zápasy." Katar je plný odhodlání uspět. Povede se?

TIP: 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele