Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna AFC (Asie) - čtvrtá fáze - skupina B
04.06.2013 12:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Japonsku nevyšla příprava, takže proti Austrálii budou mít dvojnásobnou motivaci. Ale jelikož mají v tabulce skupiny prozatím jistou postupovou pozici, víc očekávám právě od Socceroos, kteří se mají v tabulce skupiny co ohánět, protože prozatím jako jeden z favoritů výsledkově tápou. Navíc jsou moji oblíbenci, takže doufám, že si ze Saitamy minimálně bod odvezou. Tak uvidíme, jak toto zajímavé utkání dopadne .... Tip 1:1

SOCCEROOS Go !!!

Reagovat
paver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver
Reagovat
smazaný uživatel

Uz vzhledem k ty priprave Japonska bych tipoval Australii, ktera to mimo jine taky potrebuje a zaslouzi si postoupit primo 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
hradec

Japonsko 1:2 Austrálie

Reagovat
smazaný uživatel

Japonsko zachránilo remízku až v hodině dvanácté, což musí mrzet zejména Austrálii. To oni potřebovali o dva body více, protože v tabulce skupiny nejsou na postupovém místě tak pevně usazeni jako právě domácí tým. Ten s přehledem kontroluje první místo a remíza mu před domácími fans každopádně neublížila, alespoň bodově. Naopak Austrálie má zase smůlu, dostat gól z penalty v poslední minutě .... No comment!

O přímý postup na MS se prostě ještě tým Socceroos bude muset porvat ...

Reagovat
partaS

takže Japonci jsou první na šampionátu?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to bylo potvrzeno v expres zprávách ...

Reagovat
partaS

tak to gratulace; jsem zvědavej na Uzbeky, ty to snad taky daj

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by to pro ně premiéra, vždyť už se o to pár kvalifikací slušně snaží. A na druhou stranu by to taky bylo pro MS oživení.

Reagovat
paver

81. Oar - 90. Honda (pen.)

(4-2-3-1) Schwarzer - Wilkshire, Neill (C), Ognenovski, McKay - Milligan, Bresciano - Holman (72. Vidošič), Cahill, Oar - Kruse (90+4 Thompson)

Obrovská škoda pro Socceroos. Celý zápas hráli skutečně výborně a Japonce téměř k ničemu nepouštěli. Je sice pravda, že Japonci měli více ze hry, ale australská obrana dnes fungovala na jedničku. Japonci hrozili především z rychlé kombinace, ale australští obránci výborně padali do všech střel a tak velice jistému Schwarzerovi hodně pomáhali. Robbie Kruse tam měl dva velice slibné náběhy za obranu, ale bohužel ani jeden z nich nepřetavil v gól. Hosté se spoléhali na rychlé protiútoky a právě jeden takový v 81. minutě vyšel. Oar chtěl nacentrovat do vápna, ale místo toho balon zamířil až do brány. Byl to skutečně velice šťastný a krásný gól zároveň. Japonci se pak vrhli do útoku a už už to vypadalo, že si Australané odvezou veledůležité 3 body. Ovšem v 90. minutě Japonci na krátko rozehráli svůj rohový kop a následný centr neštastně rukou zastavil McKay. Bohužel jasná penalta. Na starost si ji vzal Honda a střelou do prostřed brány nedal jinak výborně chytajícímu Schwarzerovi šanci. Zápas tak skončil řekl bych spravedlivou remízou, ale jakožto fanoušek Socceroos jsem velice zklamaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu, to bylo o dobívání. Nippon mě začíná docela štvát hraje ten nezaživný styl Barcelony a vůbec se netlačí do střel. Bez Hondy by to zase projeli. Zac po World Cupu musí táhnout jako kouč opravdu hruza. Vůbec nestřídá, mladé skoro nestaví a furt hraje se stejnou sestavou důchodcu jako je Maeda, Endo, Hasebe a Konno proč na jejich místě dávno nejsou Ogihara či Suzuki vi snad jen ten talián neco jako Bruckner, hrůza. Další obrovská vada je že Nipponu prostě chybí zabiják do vápna to je velký problém, Maeda je prostě dobrý náhradník, ale né startér. Po World C se ten tým musí změnit, jinak to bude opravdu čím dál horší. A já doufám, že už s jiným trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

A já jakožto fanoušek Blue Samurai jsem spokojený jen s výsledkem jinak nikoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mi mrdlo...Australanum se povede dat gol a dostanou gola z penalty v 90. minute. Kde je potom ta spravedlnost. Nekdo jim to strasne moc nepral nebo nevim. Japonci na to, ze tam meli Hondu, Kagawu, tak si jeli klidecek vzhledem k postupovymu prvnimu mistu, to se melo proste trestat...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem byl asi já docela jsem se doma rozčiloval:-) Však oni to nahrajou jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale Japonci maj uz davno nahrabano, tohle by slo i bez bodu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Socceroos je tato kvalifikace jak zakletá ...

Reagovat
paver
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele