Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina F
07.09.2013 19:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Izrael - Ázerbájdžán 1:1

Bod je prostě málo. Izrael ani napodruhé nedokázal v odvetě porazit Ázerbájdžán, se kterým znovu jen remizoval 1:1, a na třetím místě ztrácí na Rusko body tři. Hosté naopak znovu prokázali, že i když jsou zatím ve skupině F bez jediného vítězství, porazit je je úkol hodně těžký. Na kontě mají již pátý nerozhodný výsledek.

První poločas nabídl jen pár sporadických a slabých střel, které na průběžném bezbrankovém stavu nemohly prakticky nic změnit. Ve 3. minutě minul bránu Shechter, na druhé straně o pár chvil později Allahverdiyev zahrozil z přímého kopu, nicméně gólman Aouate si s jeho pokusem poradil.

V 19. minutě byli domácí přece jenom gólu nejblíže, Tibi totiž orazítkoval břevno. Do přestávky mohl skórovat ještě Alberman a znovu Tibi, pak také Natcho, jehož vychytal brankář K Agayev, ani v jednom z případů se po jejich střeleckých navštívenkách zkrátka síť nevlnila. Vše podstatné se tak událo až ve druhém dějství.

Ázerbajdžán měl už v první půli pár menších šancích, třeba v nastavení zásluhou Abisova, úvodního gólu utkání se však dočkali až po hodině hry, kdy po pěkné akci zacílil parádně Ämirquliyev. Soupeř mohl záhy v 64. minutě vyrovnat, ovšem Barda rozezvonil podruhé brankovou konstrukci.

Domácí si začínali vytvářet čím dál větší tlak, K. Agayev vychytal možnost Meliksona, až nakonec čtvrthodiny před koncem vyrovnal Shechter. Davidzada mu pěkně přihrál a s následnou dělovkou nemohl hostující muž v rukavicích nic dělat. Izrael se bohužel pro něj na víc už ve zbytku střetnutí nezmohl.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
veikko

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
bafpasak

3:0

Reagovat
hradec

Izrael 2:0 Ázerbájdžán

Reagovat
MagpeCZ

2.0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele