Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina E
10.09.2013 21:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Island - Albánie 2:1

S problémy, ale přece se Islandu podařilo po vydřené remíze z půdy Švýcarska porazit doma nevyzpytatelnou Albánii. I díky tomu si před říjnovou částí kvalifikace udrželi druhou barážovou pozici o bod před Slovinskem. Pokud tak ve zbývajících dvou kláních naplno bodují i doma proti Kypru a venku v Norsku, nepřijdou o ní.

Stejně jako minulý pátek i nyní Islanďané pokazili radost Švýcarsku. To po vítězství v Norsku mohlo slavit prvenství ve skupině, kdyby jeho soupeř s Albánií jakkoli ztratil. Družina Ottmara Hitzfelda si ale bude muset počkat, seveřané je totiž matematicky ještě můžou v tabulce předskočit.

Venku bývají Albánci poloviční, byli to ovšem právě oni, kdo vstoupil do utkání tou správnou nohou, jelikož se už po devíti minutách hry dokázal trefit Rama. Domácím ale samozřejmě pomohlo brzké vyrovnání, které se konalo jen o pět minut později. Saevarsson vyslal do střelecké pozice Bjarnasona a ten se z blízkosti nemýlil.

Dvě minuty po přestávce Island otočil stav, Saevarsson byl opět tím, kdo asistoval u rozhodujícího gólu Sigthórssona. "Chtěli jsme jenom tři body. Šli jsme si pro ně po hlavě, dali jsme do utkání všechno, co jsme mohli, a dočkali se odměny. Zaslouženě jsme zvítězili," uvedl po utkání autor druhého domácího gólu.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...1:0

Reagovat
vanGomm

Zde může vyjít úplně všechno.Zkusím X2.

Reagovat
smazaný uživatel

Islan dokáže překvapit, ale to Albánie taky ... 1:1 (Sigurdsson-Cani).

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

snad ta remíza no

Reagovat
bafpasak

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele