Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina C
15.10.2013 20:45 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Irové doma splnili povinnost a na závěr porazili Kazachstán

Alespoň malou náplastí na nepovedenou kvalifikaci může být Irsku vítězství nad Kazachy, kteří sice záhy vedli, ovšem ještě do pauzy dvakrát lovili kulatý nesmysl ze sítě a nakonec už se do zápasu nevrátili.

Přitom asijský tým měl přímo snový rozjezd. Psala se teprve třináctá minuta, když se do míče z ničeho nic opřel Šomko a parádní technickou ranou do šibenice nekompromisně zavěsil - 0:1! Radost však hostům dlouho nevydržela. Vlastně jen pouhopouhé čtyři minutky. Kislicin ve vymezeném prostoru zahrál rukou a na světě byla penalta! Tu si musel vzít na starost velezkušený kapitán Robbie Keane a do protipohybu brankáře vyrovnal na 1:1. Ještě před odchodem na zasloužený odpočinek byl obrat dokonán, když se z bezprostřední blízkosti prosadil O'Shea - 2:1!

"Boyn in Green" měli od první do poslední minuty herně navrch a tento fakt se musel chtě nechtě prostě ukázat. Naprosto jasně byla výše napsaná slova zřetelná při spolupráci Andyho Reida s Whelanem, ovšem druhý jmenovaný zamířil pro změnu do tyče! Srovnat krok se pak neúspěšně pokoušel střídající Jurin, zatímco McGeady krátce po svém nástupu za přispění Šomka uzavřel na 3:1.

Autor: Jiří Vojík / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
veikko

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele