Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina C
11.10.2013 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Faerské ostrovy - Kazachstán 1:1

Svůj první bod v této kvalifikaci slaví trpaslík z Faerských ostrovů. Domácí neodehráli v žádném případě špatnou partii a stejně jako v září v Astaně i nyní vstřelili první branku oni zásluhou Hállura Hánssona. Po přestávce však srovnal na konečných 1:1 Andrej Finončenko, útočník Šachťoru Karaganda.

Nebojácný tým Faerských ostrovů věděl, že pokud nechce mít ve skupině na svém kontě nulu, je právě jeho soupeř tím, nad kým by se úspěch mohl slavit. V 18. minutě pálil hlavou z dobré pozice jen vedle Edmundsson, čtyři minuty přestávkou patičkou předával míč na Hanssona, který už povedenou ránou z dálky skóroval.

Kazachstán vlétl po matném prvním poločase do toho druhého jako uragán, první dvě tutovky ovšem ještě neproměnil. V 55. minutě již po Nielsenově neúspěšném pokusu doklepával do branky Finončenko. V závěru mohl strhnout vítězství na stranu domácích střídající Klettskard, avšak po vyražené střele Hanssona možnost trestuhodně zahodil.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
veikko

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj nekopalu....Tip X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele