Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna CAF (Afrika) - druhá fáze - skupina I
16.06.2013 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kamerunu se tezce nedari a to kort venku, bojim ze se tady uhrajou sotva remizu 1:1

Reagovat
paver

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný šlágr se hraje v Kinshase rámci kvalifikace CAF na MS, jen co je pravda. Tato skupina I je pěkně zamotaná, o postupu do závěrečné baráže může rozhodnout cokoli. Proto si ani jeden ze soupeřů nepřipouští, že by v tomto zápase vyšel bodově naprázdno. DR Kongo cítí, že soupeř v současnosti neoplývá nejlepší formou a mohl by toho využít. Kamerun opravdu neprožívá nejlepší období a mimo jiné to krásně ilustruje jeho bilance zápasů z venku. Což je pro tým jeho kalibru docela ostuda. Pokud své výkony nezlepší, reálně hrozí, že si na nejbližším MS nezahraje, což by bylo pro pravidelného účastníka závěrečných turnajů MS velkou pohromou. Vypadá to, že to bude asi nejzajímavější zápas tohoto kola kvalifikace ... Tip 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pro oba týmy to dopadlo asi nejhůře jak mohlo. DR Kongo nedokázalo doma zápas rozhodnout a v dané situaci jim bod nestačí. Ale ještě hůře je na tom Kamerun, který už poněkolikáté zbytečně ztratil důležité body, které mu bohužel můžou v konečném účtování chybět. A to by byla velká škoda, každopádně si musí rychle analyzovat, v čem je chyby, resp. proč hrají v současnosti pod své možnosti. Skupina I je teda moc pěkně zamotaná, pro Kamerun je to přímo ostuda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke v základu !!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele