Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna CAF (Afrika) - druhá fáze - skupina A
15.06.2013 15:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Favoritem je Středoafrická Republika ale přeji to Botswaně.tip 2:1.

Reagovat
hradec

Botswana 1:1 Středoafrická republika

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

SAR určitě není favorit v tomhle zápase.. 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Botswaně se v dosavadním průběhu kvalifikace na MS vůbec nedaří, zůstávají zatím za očekáváním a teď je čeká zápas, kdyby se to mohlo konečně zlomit a mohli by si připsat první výhru. Středoafrická republika je určitě soupeř k poražení, favoritem utkání jsou však jednoznačně domácí a tak doufám, že už tu smůlu protrhnou. Už kvůli tomu, že má Botswana v odvetě vzájemných zápasů co SAR oplácet. A tak jim to moc přeju ... Tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo BOTSWANA !!!

Zápas byl, jak vidno, bohatý na góly a co je hlavní, domácí výběr to dokázal rozhodnout pro sebe, i když až ke konci zápasu, kdy navíc o gól prohrával. Ale to svěčí o vnitřní síle týmu a proto si první výhru v této části kvalifikace jednoznačně zaslouží. I díky tomu se jim také povedlo opustit v tabulce poslední místo, které tímto přenechávají dnešmu poraženému, čímž je Středoafrická republika.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Botswana to doma zvladla, ale jejich vyhra nic neresi, na postup narok nemaj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele