Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna AFC (Asie) - třetí fáze - skupina D
02.09.2011 12:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný zápas pre klokanov 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

klokani v klidu o 3 az 4 tip nakonec 3:0 jasna jednicka

Reagovat
smazaný uživatel

0:1!! (15.Dangda)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (58.Kennedy)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 (86.Brosque) překvapení se tedy nekoná...nejspíš

Reagovat
Alf da Gama

Koukal jsem na celý zápas a musím říct, že mě Australani poměrně zklamali. První poločas tragédie, neschopní si přihrát na pár metrů. Druhý poločas mnohem lepší, ale Thajci dlouho odolávali a bod by si možná i zasloužili...

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Socceros!!!

I když se Austrálie v Brisbane k vítězství protrápila, důležité 3 body se počítají. Doufám, že se jejich výkony stabilizují a postup na MS se stane realitou!!!

Reagovat
hradec

Austrálie se po přeřazení do asijské zony může těšit na mnohém zajímavější duely například zápas s Thajskem nebyl tak jednoznačný 2:1 pro Klokany. Soudě podle mistrovství Asie bude jejich největším konkurentem nad vládou v zoně Japonsko, které porazilo Klokany ve finále 1:0 po prodloužení. Dostat se na MS 2014 by tedy zemi k tomuto cíli určitě prospělo a zopakovali by si tak účast po minulém MS 2010.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele